برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

اوجی: ۱۵۵ پروژه بلاتکلیف در دولت سیزدهم تکمیل شد

اوجی: ۱۵۵ پروژه بلاتکلیف در دولت سیزدهم تکمیل شد جواد اوجی وزیر نفت در نشست خبری مشترک با رئیس سازمان محیط زیست و سخنگوی دولت، گفت: ۱۵۵ پروژه بلاتکلیف در دولت سیزدهم تکمیل شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۳ - ۰۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 22
کد خبر: ۲۴۶۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  جواد اوجی وزیر نفت در نشست خبری مشترک با رئیس سازمان محیط زیست و سخنگوی دولت، گفت: ۱۵۵ پروژه بلاتکلیف در دولت سیزدهم تکمیل شد.


وی افزود: با استفاده از توان داخلی این پروژه‌ها به بهره‌برداری رسید  پروژه‌هایی که بیش از ۱۰ سال پیشرفت لاک‌پشتی داشتند و بلاتکلیف بود. 


 اوجی تاکید کرد: بیش از ۱۵۵ پروژه نیمه تمام به ارزش ۳۴ میلیاردر دلار با استفاده از توان داخلی به بهره‌برداری رسید و پروژه‌هایی تکمیل شد که بیش از ۱۰ سال پیشرفت لاک‌پشتی داشتند و بلاتکلیف بود.


وزیر نفت ادامه داد: ارزآوری برای کشور در دولت سیزدهم انجام شد که مغفول مانده بود. جمع‌آوری گازهای مشعل، توسعه میادین مشترک نفتی، ذخیره سازی گاز که در دولت قبل مورد بی‌توجهی بود، در دستور کار قرار گرفت.


اوجی تاکید کرد: سابقه نداشته که در زمستان نیروگاه‌های ما به مشکل سوخت بخورند. تولید گاز کاهش پیدا کرده بود. مجوز‌ها را گرفتیم اما یک کشتی هم برای خرید و نگهداری مخازن و میعانات نفت اتفاق نیافتاد.


وی افزود: ما سالانه ۴۶۰ میلیون دلار بابت خرید و اجاره این کشتی‌ها هزینه می‌دادیم. از مهر ۱۴۰۰ چیزی به میعانات یا نفت روی آب اضافه نشد. تا پایان سال ۱۴۰۰ و اوایل سال ۱۴۰۱ هیچگونه میعانات گازی و نفت سنگین و فوق سنگین روی آب نداشتیم. 


وزیر نفت عنوان کرد: در زمستان ۱۴۰۰ با توجه به ناترازی در بحث گاز نه قطعی گاز نیروگاه‌ها رقم خورد و نه قطعی گاز در حوزه صنایع و بخش خانگی./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار