مقتدی صدر خطاب به هوادارانش: روز انتخابات در خانه بمانید و منتظر دستور باشید! انفجار مرگبار در دهلی با ده‌ها کشته؛ نگرانی امنیتی در شهر‌های مختلف هند + فیلم تحقیر جولانی در کاخ سفید با طعم در پشتی! + فیلم ترامپ بی‌بی‌سی را به شکایت یک میلیارد دلاری تهدید کرد ادعای نتانیاهو علیه برنامه هسته‌ای و موشکی ایران الجولانی وارد کاخ سفید شد اسلامی در دیدار عراقچی: سازمان انرژی اتمی و وزارت امور خارجه ید واحده هستند درخواست الجولانی از آمریکا برای ایجاد مسیر امنیتی و سیاسی جدید با تل‌آویو رایزنی عراقچی با وزیر خارجه افغانستان درباره حقابه‌های ایران میزان مشارکت در رای گیری ویژه انتخابات عراق ۸۲.۴۸ درصد اعلام شد رئیس جمهور لبنان با هیئت آمریکایی دیدار کرد مدیر بی‌بی‌سی استعفا کرد نمایش لاشه پهپاد‌های «هرون» و «هرمس» ارتش اسرائیل در نمایشگاه هوافضای سپاه + عکس عربستان ۲ نفر را به اتهام توطئه برای حمله به اماکن مذهبی اعدام کرد فروش سلاح‌های آمریکایی به اعضای ناتو متوقف شد

اسرائیل رهبر جماعت اسلامی لبنان را ترور کرد

خبرنگار شبکه خبری آرتی عربی در لبنان از شهادت یک رهبر وابسته به جماعت اسلامی لبنان در پی حمله پهپادی اسرائیل به شرق لبنان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۲ - ۰۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 22
کد خبر: ۲۴۶۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ آرتی نوشت: این فرد وابسته به جماعت اسلامی لبنان در حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در جاده شهرستان الخیاره در بقاع غربی واقع در شرق لبنان به شهادت رسید و برخی منابع می‌گویند یک رهبر جماعت اسلامی لبنان بوده است.

جنگنده‌های اسرائیلی صبح امروز (شنبه) شهرستان یارون را هدف قرار دادند.

همچنین توپخانه‌های اسرائیلی بلندی‌های العزیه در اطراف دیرمیماس و کرفکلا و همچنین شهرستان الخیام، رامیا، خله و رده در عیتا الشعب و یارون در جنوب لبتتان را بمباران کردند.

از سوی دیگر جماعت اسلامی لبنان نیز با صدور بیانیه‌ای شهادت یکی از نیرو‌های خود در این حمله پهپادی را تایید کرد.

به نقل از العهد، این جماعت در بیانیه مذکور اعلام کرد: شهید مجهد ایمن هاشم غطمه ظهر امروز (شنبه) در یک حمله صهیونیستی در منطقه بقاع غربی به شهادت رسید.

جماعت اسلامی لبنان رژیم صهیونیستی را مسئول این جنایت جدید دانست و تاکید کرد که از ایفای نقش و وظیفه خود در درفاع از خاک و مردم جنوب لبنان و همچنین یاری مردم فلسطین دست نخواهد کشید.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز از ترور ایمن غطمه در یک حمله هوایی در بقاع غربی لبنان خبر داد و از وی به «یک رهبر حماس و جماعت اسلامی» نام برد.

به نقل از آرتی، آویخای ادرعی سخنگوی ارتش اسرائیل در سخنانی گفت: «ارتش ایمن غطمه رهبر برجسته حماس و جماعت اسلامی لبنان را در یک حمله هوایی در منطقه البقاع کشت. او یک عنصر برجسته و مسئول تامین سلاح برای حماس و جهاد اسلامی در لبنان بود.»

وی همچنین فیلم زیر را از لحظه ترور این شهروند لبنانی منتشر کرده است./ شفقنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار