رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

بلاروس: دنیا در آستانه یک درگیری جهانی است

بلاروس: دنیا در آستانه یک درگیری جهانی است رئیس مجلس سنای بلاروس تاکید کرد که دنیا هم اکنون در آستانه یک درگیری جهانی است و تنها پس از هشت دهه زندگی در آرامش، خطر نابودی ما را تهدید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۵۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، ناتالیا کوچانوا رئیس مجلس سنای بلاروس در جریان سخنرانی خود به مناسبت «روز یادبود ملی قربانیان جنگ بزرگ میهنی و نسل‌کشی مردم بلاروس» تاکید کرد که دنیا هم اکنون در آستانه یک درگیری جهانی است.

 

به گزارش بامداد یکشنبه خبرگزاری ریانووستی، کوچانوا در بخشی از سخنان خود با اشاره به اینکه سیاره زمین در حال حاضر بار دیگر خود را در آستانه یک درگیری جهانی می‌بیند، اظهار کرد: تنها پس از هشت دهه زندگی در آرامش (پس از جنگ جهانی دوم)، خطر نابودی بشریت امروز بیش از هر زمان دیگر ما را تهدید می‌کند.

 

رئیس مجلس سنای بلاروس با بیان اینکه هیچکس به اندازه مردم بلاروس ارزش صلح را نمی‌داند، افزود: ملت ما حافظه تاریخی خود را حفظ و قاطعانه از حقیقت تاریخی خود دفاع می‌کند تا حوادث گذشته تکرار نشوند.

 

کوچانوا در ادامه سخنان خود، خاطرنشان کرد: حاکمیت و استقلال مهمترین دارایی و ارزش‌های ماندگار ما هستند که پایه و اساس توسعه خلاقانه و صلح‌آمیز کشور بلاروس را تشکیل می‌دهند.

 

دیمیتری مدودف معاون شورای امنیت ملی روسیه نیز پیش‌تر در اظهاراتی گفت که جهان بیمار است و به احتمال زیاد در آستانه یک جنگ جهانی جدید قرار دارد. به احتمال زیاد در آستانه یک جنگ جهانی جدید هستیم.

 

وی به رغم اینکه اجتناب از وقوع یک جنگ جهانی جدید را غیرممکن نداست، اما نسبت به احتمال روز افزون وقوع یک تقابل هسته‌ای هشدار داد و اضافه کرد: همه باید در راستای اطمینان از جلوگیری از تحقق این تهدید و رویارویی جهانی تلاش کنیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار