پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

تاکید سرلشکرباقری بر افزایش حضور بانوان در سطوح دفاع و امنیت

تاکید سرلشکرباقری بر افزایش حضور بانوان در سطوح دفاع و امنیت رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در دیدار جمعی از بانوان نماینده مجلس و فعالان فرهنگی و رسانه‌ای درخواست کرد تا راهکارهای افزایش حضور بانوان در سطوح مختلف حوزه دفاع و امنیت را در دستور کار قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۵۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با جمعی از بانوان نماینده مجلس و فعالان فرهنگی و رسانه‌ای دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح پس از استماع دیدگاه‌ها و نظرات، ضمن ابراز خرسندی از حضور بانوان نماینده مجلس و بانوان فعال فرهنگی و رسانه‌ای در ستاد کل و تبریک اعیاد قربان و غدیر، جایگاه زنان را در پیشبرد روند رشد کشور فزاینده دانست و تاکید کرد: رشد چشمگیر حضور زنان در مقاطع تحصیلات عالیه دانشگاهی کشور و تصدی مسئولیت‌های کلیدی در حوزه‌های مختلف، مؤید نگاه راهبردی امامین انقلاب به بانوان است.

 

سرلشکر باقری بر روشنگری نقش سازنده زنان برای ارکان حاکمیت توسط بانوان نماینده مجلس و فعالان فرهنگی تاکید و تصریح کرد: شما بانوان فرهیخته به عنوان مشاوران اصلی نظام در حوزه زنان باید نقشه راه، راهبردها و راهکارهای اجرایی افزایش سهم بانوان در تمام سطوح حکمرانی کشور  را تدوین و ارائه کنید.

 

وی ادامه داد: حصول این هدف مستلزم کار گسترده  تحقیقاتی و پژوهشی در مجامع دانشگاهی و اندیشه‌ورزی است.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح مشارکت فعال زنان کشور در جامعه‌پردازی، تمدن‌سازی، افزایش ساختار قدرت کشور، افزایش وفاق ملّی، توسعه فرهنگی، حوزه دفاع و امنیت ملی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب را حائز اهمیت دانست و آمادگی دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های نیروهای مسلح برای تحقیق و پژوهش در این حوزه را اعلام کرد.

 

بررسی نقش نهادهای کشوری و لشکری در واکاوی میزان توفیقات و ناکامی‌ها، بخصوص در حوزه بسیج بانوان از دیگر مباحثی بود که در جلسه رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بانوان نماینده مطرح شد.

 

سرلشکر باقری همچنین نسبت به افزایش سهم بانوان در مدیریت کشور از پائین‌ترین سطوح تا مناصب عالی نظام جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پایان این دیدار از بانوان نماینده و فعالان فرهنگی حاضر در نشست درخواست کرد تا راهکارهای افزایش حضور بانوان در سطوح مختلف حوزه دفاع و امنیت را در دستور کار قرار دهند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار