آخرین وضعیت تردد در مرز‌های شلمچه و چذابه جزییات تغییر در نرخ و حجم بنزین سهمیه‌ای از زبان سخنگوی دولت چند خبر مهم برای بازنشستگان / ماجرای ورشکستگی تامین اجتماعی چیست؟ برنامه قطعی برق استان کرمانشاه یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ جزییات جدید افزایش رقم سهمیه بنزین در سه ماه آینده آخرین قیمت سکه امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار + جدول آخرین قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار + جدول قیمت طلا اوج گرفت/ سقف بعدی قیمت طلای ۱۸ عیار کجاست؟ آخرین قیمت طلا امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار  + جدول آخرین قیمت اتریوم امروز شنبه 21 شهریور 1405 پیش‌بینی نفت در روز‌های آینده/ قیمت نفت برنت ۱۰۰ دلاری می‌ماند؟ آخرین قیمت نقره امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵  + جدول آخرین قیمت طلا و سکه مبلغ کالابرگ چه زمانی افزایش پیدا خواهد کرد؟ هشدار مهم بانک مرکزی درباره تراکنش‌های بانکی/ این حساب‌های بانکی مسدود می‌شود

توضیحات رئیس بانک مرکزی درباره ریال دیجیتال

توضیحات رئیس بانک مرکزی درباره ریال دیجیتال رئیس کل بانک مرکزی با بیان این که در ریال دیجیتال الان به مرحله آزمایشی رسیدیم گفت: ریال دیجیتال با رمز ارز متفاوت است؛ در حوزه رمز ارز هم اقداماتی انجام شده که بعدا اعلام می کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا فرزین در مراسم رونمایی از ریال دیجیتال، اظهارداشت: اعداد و ارقام و شواهد نشان میدهد در حوزه بانکداری الکترونیک جزو برترین‌ها در دنیا هستیم؛ عموم مردم ایران دسترسی لازم به خدمات بانکی را به صورت الکترونیکی دارند.

 

وی با بیان اینکه سهم اسکناس و‌مسکوک به 1.3 درصد رسیده است، افزود: یکی از روسای بانکی کشورهای عربی به من گفت خیلی تعجب کردم در روستاها هم پوز دارید! از گستردگی خدمات بانکی کشور ما تعجب کرده بود.

 

او با اشاره به ریال دیجیتال گفت: ریال دیجیتال با رمز ارز متفاوت است؛ در حوزه رمز ارز هم اقداماتی انجام شده که بعدا اعلام می کنیم. در ریال دیجیتال الان به مرحله آزمایشی رسیدیم و بعد از آن وارد مرحله اجرایی می شویم.

 

رییس کل بانک مرکزی ادامه داد: امادگی در جزیره کیش بوجود امده و زیرساخت ها فراهم شده است؛ اولین منفعت این کار، بسترسازی برای توسعه اقتصاد دیجیتال است، از سوی دیگر عملیات سیاست پولی را تسهیل و دقیق تر می کند. ضمن اینکه ابزار پدافندغیرعامل هم هست.

 

فرزین با بیان اینکه کم اثر شدن تحریم ها منفعت دیگر ریال دیجیتال است، تصریح کرد: ریال افشور‌ نیز‌طرح بعدی است که بزودی با روسیه شروع میکنیم؛ با سایر کشورها نیز درحال مذاکره هستیم.

 

او ادامه داد: اخرین‌نکته هم اینکه کیش را انتخاب کردیم چراکه این جزیره خودش را جزیره نواور معرفی کرده و بستر سازی مناسبی هم در این بخش انجام شده است.

 

فرزین با بیان اینکه استقبال مردم از این طرح در توسعه ابزارهای مختلف بسیار اهمیت دارد، گفت: سامانه های ارزی و نظارتی هم دارای اهمیت است و در اینده نزدیک سامانه های متمرکز نظارت هوشمند خواهیم داشت.

 

رییس کل بانک مرکزی به برنامه این بانک برای ایجاد سامانه یکپارچه ارزی اشاره و تصریح کرد: بزودی سامانه ارز توافقی افتتاح می شود؛ سایر سامانه ها هم در دستور کارمان است.

 

او با اشاره به اینکه چک دیجیتال هم در حال توسعه است، گفت: طرح توسعه اعتبارسنجی پوشش 100 درصدی خواهد داشت و تمام مردم دارای رتبه اعتباری خواهند شد که بزودی افتتاح می شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار