موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج

تعامل در رسیدگی به پرونده‌های قضائی مشترک بین کشورهای عضو بریکس

تعامل در رسیدگی به پرونده‌های قضائی مشترک بین کشورهای  عضو بریکس رئیس دیوان عالی جمهوری اسلامی ایران در اختتامیه نشست روسای دیوان عالی عضو بریکس گفت: امیداورم این دیدار موجب تقویت همکاری های بیشتر شود و از زحمات و تلاش‌های ریاست دیوان عالی کشور روسیه از سوی خود و همراهان تشکر می‌کنم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۶۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری، رئیس دیوان عالی جمهوری اسلامی ایران در اختتامیه نشست روسای دیوان عالی عضو بریکس ضمن ابراز خوشحالی از آشنائی نزدیک گفت: امیداورم این دیدار موجب تقویت همکاری های  بیشتر شود  و از زحمات و تلاشهای ریاست دیوان عالی کشور روسیه از سوی خود و همراهان تشکر می کنم.

 

حجت‌الاسلام منتظری در ادامه افزود: مهم ترین رویکرد  این تشکل که به نام بریکس نامیده شده است این است که جهان را از یک سیاست منفور تک قطبی بودن رها ساخته و حقوق همگان را  به صورت عادلانه تامین می نماید که در شش محور موضوعات مورد بحث و تبادل نظر قرارگرفت.وی گفت: نقش اقتصاد و سرمایه در هر جامعه ای موجب قوام و دوام می باشد و تحقق عدالت جامعه خصوصاً در امور اقتصادی از طریق برقراری قدرت رقابت سالم و اقتصادی بر محور عدالت برای همگان و تسهیل سرمایه گذاری و ایجاد و اشتغال و رفع فقر برای همگان است و ضرورتاً امروز همه کشورها نیازمند هستند که در تبادل اقتصادی و رفع نیازهای یکدیگر، با یکدیگر تعامل، مساعدت و همکاری داشته باشند.


رئیس دیوان عالی کشور ادامه داد: گروه بریکس چنین مسئولیت خطیری را عهده دار است اگر بخواهیم این گروه به اهداف خود بهتر دست یابد باید از همه ابعاد آنا را تحکیم ببخشیم از جمله آن حمایت حقوقی وقضائی از سرمایه و سرمایه گذاران است. از یک طرف باید جلوی سوء استفاده کسانی که اخلال در نظام اقتصادی کشور ایجاد می کنند طبق قانون گرفته و برخورد قاطع شود و از سوی دیگر تضمین لازم برای سرمایه و  سرمایه گذاران را فراهم ساخت و بخشی از این تضمین تلاش برای حذف تحریم ها و یا کم اثر کردن آن می‌باشد این رسالت و وظیفه مهم در چنین مجمعی باید مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

 

رئیس دیوان عالی کشور ایران  سه پیشنهاد جهت بررسی به اعضای حاضر در اجلاس در راستای بهبود شرایط ارائه نمود که به شرح زیر است:1 ـ تلاش شود قوانین مرتبط با موضوع ضمن حفظ اصول و قواعد اساسی شناخته شده در قوانین اساسی هر کشور و نیز قوانین و مقررات بین المللی با یکدیگر هماهنگ و حتی الإمکان رویه واحدی بر آن اعمال گردد .2 ـ در پرونده‌های مربوط که یک طرف آن از شهروندان کشور دیگر عضو بریکس است با تعامل و همکاری طرفین طرح و رسیدگی شود .3 ـ تشکیل یک دبیرخانه فعال با حضور نمایندگان کشورهای عضو در دستور جدّی کار قرار گیرد تا مسائل مربوط به امور حقوقی و قضایی را پیگیری و همه کشورهای عضو ملتزم شوند همکاری لازم را برای بهبود کار و حصول به اهداف به عمل آورد .


حجت الاسلام منتظری با اشاره به قوانین کشور ایران گفت: در قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران به دفاع از حقوق سرمایه گذاران توجه ویژه شده است از جمله تشکیل دادگاه ها رسیدگی به جرائم و دعاوی مهم اقتصادی تا ضمن حمایت از سرمایه گذاران با هدف تسهیل و فعالیت بخش خصوصی و توسعه رقابت اقتصادی و کاهش ریسک در بخش سرمایه گذاری، تا اینکه بخش خصوصی در ورود به بازار نگران انحصار است و رقبای انحصاری نباشند .رئیس دیوان عالی کشور جمهوری اسلامی ایران در پایان از میزبانی رئیس دیوان‌عالی‌ کشور روسیه و همکاران  ایشان صمیمانه سپاسگزاری کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار