رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه

سرنشینان یک کشتی حادثه دیده در جنوب یمن تخلیه شدند

سرنشینان یک کشتی که دچار یک حادثه هنوز نامعلوم در جنوب یمن شده است، تخلیه شدند، درحالیکه آب در حال نفوذ به کشتی بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۷ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس امروز یکشنبه گزارش داد که آب به یکی کشتی تجاری نفوذ کرده که نمی‌توان آن را مهار کرد و این رویداد خدمه کشتی را مجبور به ترک آن کرده است.

بر اساس این گزارش خدمه به یک کشتی دیگر که به کمک آنها آمده، منتقل شدند و کشتی رها شده همچنان در جنوب یمن بر روی آب سرگردان است.

این سازمان انگلیسی پیش از این اعلام کرده بود که از یک کشتی که در جنوب شرقی نشطون واقع در جنوب یمن درخواست کمک داده، گزارشی دریافت کرده است.

هنوز جزئیات حادثه روی داده برای این کشتی مشخص نیست. درحالیکه عملیات نیرو‌های مسلح یمن به کشتی‌های مرتبط به رژیم صهیونیستی که از دریای سرخ عبور می‌کنند، تشدید پیدا کرده است.

نشطون بندری در جنوب شرقی یمن و در جنوب دومین استان بزرگ این کشور از حیث مساحت است. ارتش یمن طی عملیات‌های تلافی‌جویانه خود اعلام کرده بود که بعد از دریای سرخ، منافع و مصالح رژیم اسرائیل را در دریای عرب و بعد‌ها در دریای مدیترانه و اقیانوس هند هدف قرار خواهد داد.

سازمان تجارت دریایی انگلیس صبح امروز یکشنبه نیز طی بیانیه‌ای اعلام کرده بود که گزارشی از وقوع حادثه امنیتی در ۶۵ مایل دریایی واقع در غرب بندر الحُدیده یمن دریافت کرده است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر