آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

رئیس هیئت نمایندگی سازمان ملل در افغانستان: قصد به رسمیت شناخته شدن طالبان را نداریم

رئیس هیئت نمایندگی سازمان ملل در افغانستان: قصد به رسمیت شناخته شدن طالبان را نداریم رئیس هیئت نمایندگی سازمان ملل در افغانستان تصریح کرد نشست سوم دوحه برای عادی‌سازی روابط با طالبان نیست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ رزا اوتنبایوا رئیس هیئت نمایندگی سازمان ملل در افغانستان (یوناما) اظهار داشت نشست سوم دوحه به معنی مشروعیت بخشیدن یا عادی‌سازی روابط با طالبان نیست، بلکه نشستی برای رسیدگی به مسائل افغانستان است.

نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در افغانستان افزود این نشست ممکن است فرصتی برای زنان افغان فراهم کند تا در نشست‌های آینده شرکت کنند.

اوتنبایوا گفت: «نمایندگان ویژه همه کشور‌ها برای نخستین‌بار با طالبان رو در رو ملاقات خواهند کرد و این نمایندگان به طالبان خواهند گفت این گونه نمی‌شود، ما باید زنان را پشت میز داشته باشیم و همچنان به آنها اجازه کار را بدهیم».

وی ادامه داد در نشست دوحه درمورد کمک به بخش خصوصی، بانکداری و معیشت جایگزین برای کشاورزان افغان بحث خواهد شد.

رئیس یوناما همچنین تأکید کرد طالبان خواستار همکاری جامعه جهانی در بخش‌های امنیتی، کشاورزی و بهداشت شده است، اما تغییر نظر طالبان درمورد امکان تحصیل زنان و دختران پیش‌شرط کمک‌های جامعه جهانی است. /باشگاه خبرنگاران 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار