تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

سازمان ملل: عادی‌سازی روابط با طالبان نیازمند روند مشخص است

معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه پس از سفر ۶ روزه به افغانستان اظهار داشت برای عادی‌سازی روابط میان حکومت طالبان و جامعه جهانی، وجود یک روند و نقشه‌ راه روشن و عملی ضروری است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 03
کد خبر: ۲۷۷۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «تام فلیچر» معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه در جریان سفرش به افغانستان در گفت‌و‌گو با طلوع‌نیوز تأکید کرد که بدون تعیین یک روند مشخص، عادی‌سازی روابط میان طالبان و جامعه جهانی ممکن نخواهد شد.

وی افزود: حل واقعی و صادقانه موانع موجود در این مسیر، پیش‌شرط هر نوع پیشرفت در تعاملات بین‌المللی با افغانستان است.

فلیچر گفت: «برای عادی‌سازی روابط با جامعه جهانی، یک نقشه راه و روند مشخص لازم است. با این حال، باید با موانع موجود در این مسیر، صادقانه برخورد کنیم و برای آنها راه‌حل پیدا نماییم، چرا که در هر دو سو مشکلاتی وجود دارد.»

این مقام سازمان ملل همچنین هشدار داد که ادامه قطع کمک‌های بین‌المللی، به‌ویژه از سوی آمریکا می‌تواند زندگی میلیون‌ها شهروند افغان را تهدید کند.

وی با اشاره به مسئله زنان در افغانستان نیز گفت که ارائه خدمات بشردوستانه بدون مشارکت زنان مؤثر نیست و حذف آنها از فرآیند کمک‌رسانی، کارایی این خدمات را کاهش می‌دهد.

فلیچر تأکید کرد: «ما به عنوان نهاد بشردوستانه، به اصول بی‌طرفی و استقلال پایبند هستیم و به همین دلیل در هر نقطه‌ای، با هر طرفی گفت‌و‌گو می‌کنیم تا کمک‌رسانی متوقف نشود.»

«استفان دوجاریک» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل نیز پیش‌تر در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که فلیچر در جریان سفرش با نهاد‌های مختلف، از جمله گروه‌های تحت هدایت زنان و سازمان‌های مردم‌نهاد دیدار کرده است.

این سفر که از ۲۷ آوریل آغاز شد، شامل بازدید از کابل، قندهار و قندوز بود و هدف آن ارزیابی میدانی وضعیت بشردوستانه افغانستان اعلام شده است. /تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار