وال استریت ژورنال: نشست امنیتی ترامپ منجر به تصمیم‌گیری درباره حمله به ایران نشد وزیر امنیت داخلی آمریکا در بیمارستان بستری شد موشک‌های ایران بخش تکنولوژی‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی رابه آتش کشیدند رسانه‌های عبری: ایران ۴۰۰ موشک به سمت «اسرائیل» شلیک کرده است هشدار حماس درباره عواقب عربده‌کشی آمریکا و اسرائیل در منطقه تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و ویتکاف وزارت خارجه آمریکا: ترامپ در مسئله ایران خواستار راه‌حل دیپلماتیک است گروسی: مدرکی درباره تلاش ایران برای حرکت به سمت سلاح هسته‌ای نداشته‌ایم کرملین: اسرائیل به دنبال پیگیری یک مسیر صلح آمیز نیست/ گروه ۷ کارایی خود را از دست داده است استقبال ایران از بیانیه مشترک کشور‌های عربی - اسلامی در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پادشاه اردن در پارلمان اروپا: حملات اسرائیل به ایران تهدیدی جدی برای کل منطقه است لاوروف: جامعه بین الملل باید برای کاهش تنش بین ایران و اسرائیل اقدام کند هشدار عراقچی نسبت به توطئه رژیم اسرائیل برای گسترش دامنه درگیری به دیگر بازیگران منطقه‌ای و جهانی سقوط ترکش‌های موشک ایرانی در نزدیکی منزل وزیر دارایی اسرائیل ترامپ: به دنبال توافقی واقعی با ایران هستم

سازمان ملل: عادی‌سازی روابط با طالبان نیازمند روند مشخص است

معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه پس از سفر ۶ روزه به افغانستان اظهار داشت برای عادی‌سازی روابط میان حکومت طالبان و جامعه جهانی، وجود یک روند و نقشه‌ راه روشن و عملی ضروری است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 03
کد خبر: ۲۷۷۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «تام فلیچر» معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه در جریان سفرش به افغانستان در گفت‌و‌گو با طلوع‌نیوز تأکید کرد که بدون تعیین یک روند مشخص، عادی‌سازی روابط میان طالبان و جامعه جهانی ممکن نخواهد شد.

وی افزود: حل واقعی و صادقانه موانع موجود در این مسیر، پیش‌شرط هر نوع پیشرفت در تعاملات بین‌المللی با افغانستان است.

فلیچر گفت: «برای عادی‌سازی روابط با جامعه جهانی، یک نقشه راه و روند مشخص لازم است. با این حال، باید با موانع موجود در این مسیر، صادقانه برخورد کنیم و برای آنها راه‌حل پیدا نماییم، چرا که در هر دو سو مشکلاتی وجود دارد.»

این مقام سازمان ملل همچنین هشدار داد که ادامه قطع کمک‌های بین‌المللی، به‌ویژه از سوی آمریکا می‌تواند زندگی میلیون‌ها شهروند افغان را تهدید کند.

وی با اشاره به مسئله زنان در افغانستان نیز گفت که ارائه خدمات بشردوستانه بدون مشارکت زنان مؤثر نیست و حذف آنها از فرآیند کمک‌رسانی، کارایی این خدمات را کاهش می‌دهد.

فلیچر تأکید کرد: «ما به عنوان نهاد بشردوستانه، به اصول بی‌طرفی و استقلال پایبند هستیم و به همین دلیل در هر نقطه‌ای، با هر طرفی گفت‌و‌گو می‌کنیم تا کمک‌رسانی متوقف نشود.»

«استفان دوجاریک» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل نیز پیش‌تر در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که فلیچر در جریان سفرش با نهاد‌های مختلف، از جمله گروه‌های تحت هدایت زنان و سازمان‌های مردم‌نهاد دیدار کرده است.

این سفر که از ۲۷ آوریل آغاز شد، شامل بازدید از کابل، قندهار و قندوز بود و هدف آن ارزیابی میدانی وضعیت بشردوستانه افغانستان اعلام شده است. /تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار