غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

تاکید سازمان ملل بر تلاش برای تابعیت طالبان از قوانین بین‌المللی

رزا اوتونبایوا، نماینده دبیرکل سازمان ملل برای افغانستان در نشست شورای امنیت این سازمان گفت: می‌خواهیم طالبان را به‌سمت رعایت قوانین بین‌المللی و فرهنگ افغانستان سوق بدهیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۹۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، نماینده دبیرکل سازمان برای افغانستان در نشست شورای امنیت تأکید کرد که گفتگو با طالبان به‌معنای به‌رسمیت شناختن این گروه نیست. وی افزود: هدف ما این است که طالبان را به‌سمتی ببریم که در راستای قوانین بین‌المللی و فرهنگ افغانستان عمل کند.

 

فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل در افغانستان روز گذشته در نشست این سازمان برای افغانستان، گفت این گفتگوها نشان می‌دهد که سازمان ملل چقدر تلاش می‌کند تا سیاست طالبان را تغییر دهد.

 

اوتنبایوا افزود: افغانستان نیم قرن است که در مناقشه و جنگ به‌سر می‌برد و باید اطمینان حاصل شود که درهای گفتگو بسته نمی‌شود.

 

او با تأکید بر گفتگوهای میان افغان‌ها افزود: «مردم افغانستان به‌ویژه دختران باید بتوانند در یک جامعه صلح‌آمیز زندگی کنند».

 

وی همچنین از دیدار و گفتگوی نمایندگان کشورهای اسلامی با مقامات طالبان در خصوص حقوق زنان و آموزش دختران و تشکیل حکومت فراگیر استقبال کرد. او اظهار امیدواری کرد که این دیدارها با طالبان ادامه پیدا کند و جامعه جهانی با این گروه تعامل کند.

 

خانم اوتونبایوا که ریاست دفتر نمایندگی سیاسی سازمان ملل در افغانستان (یوناما) را نیز به‌عهده دارد، افزود که تعامل جامعه جهانی با طالبان توسط کشورهای اسلامی میانجیگری شود./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار