رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

جوزپ بورل: سرایت جنگ به لبنان بر روی منطقه و ورای آن تاثیر می‌گذارد

جوزپ بورل: سرایت جنگ به لبنان بر روی منطقه و ورای آن تاثیر می‌گذارد جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بحبوحه تهدید‌های رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به آتش جنگ، اعلام کرد که سرایت جنگ به لبنان بر روی منطقه و ورای آن تاثیر می‌گذارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۷۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ بورل امروز یکشنبه در حساب ایکس خود اعلام کرد: خطر جنگ تمام عیار با دخالت حزب‌الله واقعی است. سرایت جنگ به لبنان به طور جدی بر روی منطقه و ورای آن تاثیر می‌گذارد.

در هفته‌های گذشته رژیم صهیونیستی تهدید کرده که دامنه جنگ را گسترده‌تر می‌کند و برخی از مقام‌های تل آویو مدعی برنامه ریزی برای تجاوزات به لبنان شدند.

شیخ نعیم قاسم، معاون دبیرکل حزب‌الله با هشدار به صهیونیست‌ها درباره هرگونه گسترش دامنه درگیری تاکید کرد: رژیم صهیونیستی در حالی که از وقوع شرایطی که منجر به جنگ گسترده می‌شود، وحشت دارد، در تلاش است فرصت را غنیمت بشمرد و به‌روی گسترش محدود درگیری‌ها کار کند.

وی تاکید کرد:، اما ما به دشمن اخطار می‌دهیم هرگونه گسترش درگیری، حتی اگر محدود هم باشد، با پاسخ قاطع حزب‌الله مواجه می‌گردد و عواقب ناگواری در انتظار اشغالگران خواهد بود.

«آموس هوکشتاین»، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا هفته گذشته درحالی برای چهارمین بار وارد بیروت شد که براساس گزارش‌ها وی برای توقف درگیری در جنوب لبنان این سفر را انجام داد و با لحنی تهدیدآمیز با مقامات لبنانی در این زمینه صحبت کرد.

براساس اطلاعات به دست آمده توسط تسنیم، لحن تهدیدآمیز هوکشتاین با پاسخی مواجه شده که پیش‌تر نیز آن را شنیده بود. پاسخی که مفاد آن «ضرورت پایان دادن به جنگ در غزه» پیش از آغاز هر گفتگویی بود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار