اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

پیش بینی قیمت دلار ۴ تیر ۱۴۰۳

قیمت دلار در دومین روز هفته رشدی بیش از ۵۰۰ تومانی را تجربه و با رشد پلکانی موج جدیدی از خریداران را وارد بازار کرد. کارشناسان اقتصادی روند رفت و برگشتی قیمت این اسکناس را حالت انتظاری بازار تعبیر می‌کنند. به اعتقاد معامله‌گران رشد قیمت دلار در روز یکشنبه متاثر از رشد محدود تقاضاست و بازار توان لازم را برای صعود به کریدور ششم را ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۸ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۷۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  قیمت دلار روز یکشنبه با افزایش ۵۰۰ تومانی بازگشایی شد و در ادامه معاملات، با رشد پلکانی از نیمه کانال ۹ از کریدور پنجم عبور کرد. این رشد پلکانی بر سایر ارزهای مهم بازار نیز اثر صعودی گذاشت.

معامله‌گران به اثرگذاری رفتار درهم بر قیمت دلار تاکید می‌کنند و معتقدند درهم لیدر رشد اسکناس آمریکایی شده است. تحلیلگران بازارهای مالی می‌گویند اگر ریتم درهم صعودی باشد، امکان خیز قیمت اسکناس آمریکایی به کریدور بالاتر وجود دارد؛ اما کارشناسان اقتصادی با توجه به انتخابات پیش‌ رو امکان تغییر کریدور برای دلار را ضعیف می‌دانند.

 
بررسی بازار ارز در روز یکشنبه 3 تیر حکایت از تعداد بالای خریداران دلار و یورو داشت و فروشندگان وزن کمتری در بازار داشتند. همچنین معاملات فردایی رونق داشت و چند پله بالاتر از قیمت روز یکشنبه معامله می‌شد.

بازیگران بازار ارز می‌گویند دلار در بازار کم نیست و همین موضوع منجر به تثبیت قیمت اسکناس آمریکایی در روزهای آتی خواهد شد. کارشناسان اقتصادی معتقدند در تابستان رشد تقاضا کار را برای بازارساز سخت می‌کند و در صورتی که کاندیدای موافق برجام و ارتباط با غرب پیروز انتخابات شود دلار را کاهشی می‌دانند؛ در غیر این صورت روند دلار در تابستان صعودی پیش‌بینی می‌شود.

 
گفتنی است قیمت درهم روز یکشنبه افزایش ۱۷۰ تومانی داشت و با رقم ۱۶ هزار و ۳۱۰ تومانی معامله شد. قیمت تتر با رشد ۳۵۰ تومانی با دلار در یک خط قرار گرفت و روی رقم ۵۹ هزار و ۷۵۰ تومانی معامله شد. قیمت پوند انگلیس افزایش ۷۰۰ تومانی داشت و در سطح ۷۵ هزار و ۷۵۰ تومانی ایستاد و یورو نیز با رشد ۵۰۰ تومانی یک کانال صعود کرد و روی رقم ۶۴ هزار ۵۰ تومانی معامله شد.

 
گفتنی است اسکناس دلار در دومین روز هفته با رقم ۴۶ هزار و یک تومان و حواله دلار نیز با رقم ۴۲ هزار و ۹۵۲ تومانی عرضه شد و تغییر قیمت نداشت./تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار