تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

بورل: خطر گسترش جنگ غزه به لبنان وجود دارد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هشدار داد که خطر گسترش جنگ غزه به لبنان وجود دارد و اتحادیه اروپا باید وارد عمل شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۰۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 24
کد خبر: ۲۴۶۸۰۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه هشدار داد که خطر گسترش جنگ غزه به لبنان روزبه‌روز بیشتر می‌شود و اتحادیه اروپا برای جلوگیری از گسترش جنگ باید وارد عمل شود.

 

وی با اشاره به اوضاع وخیم مردم غزه گفت: وضعیت بشردوستانه در روزهای اخیر در غزه بدتر شده و آنروا هم نمی‌تواند نقش خود را ایفا کند.

 

بورل با بیان اینکه «یک آتش‌بس فوری در غزه برای رساندن کمک‌ها نیاز فوری است» افزود: ما به حمایت خود از طرح بایدن (رئیس‌جمهور آمریکا) ادامه می‌دهیم و خواهان آتش‌بس فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به مردم غزه هستیم.

 

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیروز یکشنبه نیز درباره تبعات جنگ تمام عیار میان حزب الله لبنان و رژیم صهیونیستی هشدار داد. به گفته بورل «خطر درگیری (رژیم صهیونسیتی) با حزب الله واقعی است و وقوع جنگ میان دو طرف، منطقه و فراتر از آن را به طور جدی تحت تاثیر قرار خواهد داد.»

 

بورل، بدون محکوم کردن جنایت های رژیم صهیونیستی در غزه، گفت که بنا به گزارش ها، دیروز (روز شنبه) یکی از خونین‌ترین روزها از ماه اکتبر (آغاز جنگ غزه) تاکنون بود که در آن دست‌کم ۱۰۰ فلسطینی کشته شدند.

 

بر اساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، در نتیجه حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی تا این لحظه، ۳۷ هزار و ۵۹۸ نفر به شهادت رسیده‌اند. همچنین این نهاد پزشکی فلسطینی بیان کرد که شمار کلی زخمی‌های حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از آغاز جنگ در این باریکه به ۸۶ هزار و ۳۲ نفر رسیده است./ مهر

ارسال نظر