«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

اوربان: فقط ترامپ می‌تواند به جنگ اوکراین پایان دهد

اوربان: فقط ترامپ می‌تواند به جنگ اوکراین پایان دهد نخست‌وزیر مجارستان روز دوشنبه با بیان اینکه اتحادیه اروپا باید اهداف خود در جنگ اوکراین را مشخص کند، گفت ابتکار عمل آمریکا می‌تواند به این درگیری خاتمه دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۰۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 24
کد خبر: ۲۴۶۸۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، «ویکتور اوربان» نخست وزیر مجارستان امروز (دوشنبه) از اتحادیه اروپا خواست در مورد اهداف خود در جنگ اوکراین با روسیه، تصمیم‌گیری کند.اوربان در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه اتحادیه اروپا باید اهداف خود در جنگ اوکراین را مشخص کند، گفت ابتکار عمل آمریکا می‌تواند به این درگیری خاتمه دهد.به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد: «هدف این جنگ تضمین حق عضویت اوکراین در ناتو است که روسیه قاطعانه آن را رد می‌کند و غرب کاملاً از آن حمایت می‌کند».

 

نخست‌وزیر مجارستان درباره حملات اخیر اوکراین به شبه‌جزیره کریمه اظهار داشت: «آیا ما خواهان پرچم ناتو در کریمه هستیم؟ در واقع، هیچکس چیزی را روشن نکرده است. 

 

در عوض، مرگ جوانان اوکراینی تامین مالی می‌شود».طبق این گزارش، اوربان با بیان اینکه واشنگتن باید برای آتش‌بس فوری در اوکراین ابتکار عمل کند، رئیس جمهور آمریکا را تنها کسی در جهان خواند که می‌تواند دو تماس قاطع با کی‌یف و مسکو داشته باشد.وی در این‌باره مدعی شد که این رئیس جمهور آمریکا فقط می‌تواند رئیس سابق کاخ سفید یعنی «دونالد ترامپ» باشد.

 

نخست‌وزیر مجارستان با بیان اینکه علاقه‌ای به اهداف روسیه و اوکراین در این جنگ ندارد، تاکید کرد که فقط می‌خواهد هر چه زودتر درگیری‌ها تمام شود

 

.اسپوتنیک در ادامه به نقل از اوربان نوشت که اگر «آنگلا مرکل» همچنان صدراعظم آلمان بود، جنگ اوکراین و روسیه به این ابعاد نمی‌رسید.

 

پیش از این نیز «پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه مجارستان گفته بود که بوداپست می‌تواند به عنوان میانجی بین روسیه و اتحادیه اروپا در مورد راهکاری برای پایان جنگ اوکراین عمل کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار