گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

اوربان: فقط ترامپ می‌تواند به جنگ اوکراین پایان دهد

نخست‌وزیر مجارستان روز دوشنبه با بیان اینکه اتحادیه اروپا باید اهداف خود در جنگ اوکراین را مشخص کند، گفت ابتکار عمل آمریکا می‌تواند به این درگیری خاتمه دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۰۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 24
کد خبر: ۲۴۶۸۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، «ویکتور اوربان» نخست وزیر مجارستان امروز (دوشنبه) از اتحادیه اروپا خواست در مورد اهداف خود در جنگ اوکراین با روسیه، تصمیم‌گیری کند.اوربان در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه اتحادیه اروپا باید اهداف خود در جنگ اوکراین را مشخص کند، گفت ابتکار عمل آمریکا می‌تواند به این درگیری خاتمه دهد.به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد: «هدف این جنگ تضمین حق عضویت اوکراین در ناتو است که روسیه قاطعانه آن را رد می‌کند و غرب کاملاً از آن حمایت می‌کند».

 

نخست‌وزیر مجارستان درباره حملات اخیر اوکراین به شبه‌جزیره کریمه اظهار داشت: «آیا ما خواهان پرچم ناتو در کریمه هستیم؟ در واقع، هیچکس چیزی را روشن نکرده است. 

 

در عوض، مرگ جوانان اوکراینی تامین مالی می‌شود».طبق این گزارش، اوربان با بیان اینکه واشنگتن باید برای آتش‌بس فوری در اوکراین ابتکار عمل کند، رئیس جمهور آمریکا را تنها کسی در جهان خواند که می‌تواند دو تماس قاطع با کی‌یف و مسکو داشته باشد.وی در این‌باره مدعی شد که این رئیس جمهور آمریکا فقط می‌تواند رئیس سابق کاخ سفید یعنی «دونالد ترامپ» باشد.

 

نخست‌وزیر مجارستان با بیان اینکه علاقه‌ای به اهداف روسیه و اوکراین در این جنگ ندارد، تاکید کرد که فقط می‌خواهد هر چه زودتر درگیری‌ها تمام شود

 

.اسپوتنیک در ادامه به نقل از اوربان نوشت که اگر «آنگلا مرکل» همچنان صدراعظم آلمان بود، جنگ اوکراین و روسیه به این ابعاد نمی‌رسید.

 

پیش از این نیز «پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه مجارستان گفته بود که بوداپست می‌تواند به عنوان میانجی بین روسیه و اتحادیه اروپا در مورد راهکاری برای پایان جنگ اوکراین عمل کند./ فارس

ارسال نظر