رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

ماکرون در خصوص احتمال وقوع جنگ داخلی در فرانسه هشدار داد

ماکرون در خصوص احتمال وقوع جنگ داخلی در فرانسه هشدار داد با نزدیک شدن دور اول انتخابات زودهنگام پارلمانی فرانسه، رئیس‌جمهور این کشور اروپایی هشدار داده است در صورت پیروزی احزاب‌ راست‌افراطی و چپ افراطی، احتمال وقوع «جنگ داخلی» وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۰۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 25
کد خبر: ۲۴۶۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  امانوئل ماکرون روز گذشته (دوشنبه) در مصاحبه با پادکست «نسل‌ها، خودتان انجام دهید»، تصریح کرد که حزب چپ افراطی «فرانسه راست قامت» و حزب راست افراطی «اجتماع ملی» هر دو، سیاست‌های تفرقه‌اکنانه‌ای را دنبال کرده‌اند که به تنش‌ها در بین جوامع دامن زده است.


وی ادامه داد که پاسخ راست افراطی‌ها به ناامنی، «موجب نارضایتی افراد نسبت به مذهب و اصل خود می‌شود و بنابراین افراد را به سمت جنگ داخلی سوق می‌دهد».
ماکرون تصریح کرد که چپ افراطی به رهبری «ژان لوک ملانشن»، نوعی تفرقه را با اهداف انتخاباتی ترویج می‌دهد که «آن نیز جنگ داخلی را ترویج می‌دهد زیرا مردم را نسبت به مذهب و گروههای قومی ناراضی می‌کند».


حدود دو هفته پیش، در پی شکست سنگین حزب حاکم فرانسه در انتخابات پارلمانی اتحادیه اروپا، ماکرون مجبور شد مجمع ملی فرانسه (پارلمان) را منحل کند و اعلام برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی برای تعیین سرنوشت فرانسه کرد.


این اقدام ماکرون در واکنش به شکست سنگین حزب رنسانس ماکرون در انتخابات پارلمانی اتحادیه اروپا در مقابل حزب راست‌گرای «اجتماعی ملی» (RN) صورت گرفت.
دور اول انتخابات پارلمانی فرانسه برای تعیین دولت جدید، در تاریخ 30 ژوئن (10 تیر) برگزار می‌شود و دور دوم برای هفتم ژوئیه (17 تیر) برنامه‌ریزی شده است.


نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد که حزب اجتماع ملی احتمالاً با 35 درصد در دور اول انتخابات پارلمانی پیروز می‌شود و حزب فرانسه راست قامت با 27 درصد در جایگاه دوم و حزب رنسانس ماکرون نیز با 19 درصد در جایگاه سوم قرار خواهد گرفت.


در روزهای گذشته، متحدان رئیس‌جمهور فرانسه هشدار داده‌اند در صورت پیروزی راست‌افراطی‌ها و چپ افراطی‌ها، فرانسه در معرض خطر آشفتگی اقتصادی قرار می‌گیرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار