شرایط جدید تعویض پلاک خودروها اعلام شد مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال

واکنش وزارت بهداشت به سخنان ظریف درباره واکسن کرونا

واکنش وزارت بهداشت به سخنان ظریف درباره واکسن کرونا مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اظهارات محمدجواد ظریف -مشاور یکی از نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری- درباره واردات واکسن کرونا پاسخ داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۰۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 25
کد خبر: ۲۴۶۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ این اطلاعیه آمده است:

«جناب آقای دکتر محمد جواد ظریف سه روز پیش در  جمع مردم شریف کاشان مدعی شد، در زمان دولت آقای روحانی، ۱۲۰ میلیون دوز، واکسن کرونا وارد کشور شده بود، این گزاره نادرست در اطلاعیه مورخ ۳ تیر ماه این مرکز به صورت مستند پاسخ داده شد و ابطال آن محرز گردید. هر چند مصاحبه‌های آقای دکتر ظریف در سه سال اخیر و در همین خصوص نشان می‌دهد ایشان هر بار یک عدد متفاوت و البته نادرست از واردات واکسن را به خود نسبت داده‌اند، از جمله در مصاحبه با کافه خبر در تاریخ ۱۴۰۲/۰۹/۲۴ که مدعی واردات ۳۰ میلیون دوز واکسن شده بودند!

 

با این حال، وی دیروز مجددا با اصرار بر استمرار زنجیره تهمت در اجتماعی دیگر، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را جزو مخالفین واردات واکسن معرفی کرده است. ‌ اشاره دکتر ظریف به نامه ۲۵۰۰ نفر از اساتید و چهره های نظام سلامت در حمایت از فرمان مقام معظم رهبری در ممنوعیت واردات واکسن‌های امریکایی، انگلیسی و فرانسوی بود که در تاریخ ۲۳ دی ماه ۹۹ منتشر شد و از آقای روحانی خواسته شده بود، با توجه به عوارض ناشناخته و عدم وجود مجوزهای کافی جهت تزریق همگانی واکسن‌های تولیدی در ۳ کشور مذکور و نیز نبودن مجوزهای کافی جهت تزریق همگانی، لازم است تمهیدات علمی و استانداردهای لازم  در خصوص ورود واکسن مورد تایید کوواکس رعایت شود. بدیهی است که دولت آقای روحانی از ماه‌ها قبل می‌توانست با مدیریتی کارآمد و اراده ای واقعی، از سایر کشورها روند واردات واکسن را عملیاتی نماید. اقدامی که در دولت سیزدهم و با رعایت همه ملاحظات بیولوژیک و علمی و بدون‌ اتکا به ۳ کشور مذکور در چند طی هفته صورت پذیرفت.

 

در انتها ذکر این نکته مهم ضروری است که مردم قدرشناس ایران هیچگاه مجاهدت های خادمان خود در نظام سلامت را در روزهای سیاه بحران کرونا فراموش نخواهند کرد. چنانکه تزریق بیش از ۱۵۰ میلیون دوز واکسن در همان ماه های اول دولت شهید رئیسی با همت کلیه نهادهای سلامت پایه و اعتماد و همراهی آحاد مردم باعث شد، آمار مرگ هموطنانمان از عدد هولناک بیش از ۷۰۰ نفر در روز، طی کوتاه ترین زمان به صفر رسیده و جریان زندگی و امید به جامعه بازگردد.»/ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار