پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

نبیه بری: اسرائیل حمله کند در کنار حزب‌الله می‌جنگیم

نبیه بری: اسرائیل حمله کند در کنار حزب‌الله می‌جنگیم رئیس پارلمان لبنان نسبت به تشدید تنش در مرزهای لبنان و اراضی اشغالی ابراز نگرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۰۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 25
کد خبر: ۲۴۶۹۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان و رئیس جنبش «أمل» گفت: من بسیار نگران شرایط کنونی هستم. ما در یک مرحله حساس و یک ماه سرنوشت ساز و وضعیتی ناآرام هستیم. ما با «آموس هوکشتاین» فرستاده آمریکا به لبنان دیدار کردیم و منتظر جواب وی بعد از سفرش به تل آویو بودیم اما این اتفاق نیفتاد و این دلیلی برای عدم اطمینان از طرح آمریکا برای آرام کردن اوضاع در مرزها است.

 

وی در مصاحبه با شبکه روسیا الیوم درباره جزئیات طرح آمریکا گفت: طرح هوکشتاین شامل این بود که حزب‌الله هشت کیلومتر از مرزها عقب‌نشینی کند. ما نیز در مقابل خواهان عقب نشینی هشت کیلومتری ارتش اسرائیل از مرزها شدیم. به رغم نقض مکرر قطعنامه ۱۷۰۱ توسط اسرائیل ما همچنان به اجرای کامل آن پایبند هستیم.

 

بری گفت: تلاش‌های دیپلماتیک برای کاهش تنش همچنان ادامه دارد. مقاومت به قواعد درگیری پایبند است اما اسرائیل آن را نقض می‌کند و سیاست زمین سوخته را در مناطق مرزی اجرا می‌کند.

 

وی تاکید کرد: اگر اسرائیل حمله‌ زمینی به خاک لبنان انجام دهد ما در کمین آن و در خط مقدم و در میدان در کنار حزب الله خواهیم بود.

 

نبیه بری درباره حملات رسانه‌های غربی علیه فرودگاه بین المللی بیروت گفت: این نخستین باری نیست که فرودگاه بیروت در معرض چنین حملاتی قرار می‌گیرد.

 

اخیرا روزنامه تلگراف مدعی شد حزب الله لبنان در فرودگاه بین‌المللی بیروت سلاح ذخیره می‌کند. لبنان در واکنش به این ادعا از سفرا و اصحاب رسانه کشورها خواست از این فرودگاه بازدید کنند. این بازدید روز دوشنبه انجام شد./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار