دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

حماس: دولت بایدن مسئول ادامه نسل‌کشی علیه مردم فلسطین است

جنبش حماس کشتارهای اخیر رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه را محکوم کرد و دولت آمریکا را مسئول ادامه جنگ نسل‌کشی در غزه دانست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۰۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 25
کد خبر: ۲۴۷۰۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: کشتارهایی که توسط دشمن فاشیست صهیونیستی علیه مردم ما در غزه انجام شد از جمله بمباران منزل خانواده هنیه در اردوگاه الشاطئ که به شهادت ۱۰ غیرنظامی از جمله خواهر اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس منجر شد، بمباران مدرسه عبدالفتاح حمود در محله الدرج که هشت شهید برجای گذاشت و هدف قرار دادن منزل خانواده نصر در اردوگاه المغازی و مدرسه وابسته به آنروا در اردوگاه الشاطئ که به شهادت ده‌ها تن از جمله زنان و کودکان منجر شد، نشان دهنده ادامه به چالش کشیدن تمام قوانین بین المللی و ارزش‌های انسانی از سوی دولت فاشیست صهیونیست‌ها است.

 

طبق گزارش سما، در این بیانیه آمده است: ما دولت جو بایدن را مسئول ادامه جنگ نسل کشی در غزه به دلیل ادامه حمایت سیاسی و نظامی از اشغالگران می‌دانیم. ما از امت عربی و اسلامی و آزادگان جهان می‌خواهیم تحرکات خود را در تمام سطوح افزایش دهند و برای توقف تجاوز فشار بیاورند. ما از جامعه بین المللی و سازمان ملل می‌خواهیم به مسئولیت‌های خود برای توقف این جنایت‌های هولناک و حمایت از غیرنظامیان بی‌گناه و مجازات رهبران اشغالگر ادامه بدهند.

 

به گفته منابع فلسطینی از بامداد امروز رژیم صهیونیستی حملات گسترده‌ای را به نوار غزه انجام داد که به شهادت بیش از ۴۰ تن از جمله ۱۴ تن از خانواده اسماعیل هنیه منجر شد./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار