جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد

هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد مقام ارشد دولت روسیه با هشدار به دولت ارمنستان درخصوص نزدیک‌تر شدن بیشتر به غرب گفت، جهت گیری سیاسی این کشور بیش از پیش به سمت غرب متمایل شده که اشتباه است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۳ - ۰۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 25
کد خبر: ۲۴۷۰۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آلکسی اورچوک» معاون نخست وزیر روسیه روز سه شنبه با هشدار به ارمنستان گفت، در صورت پیوستن به اتحادیه اروپا، ارمنستان دسترسی بدون تعرفه به بازار روسیه و سایر امتیازات اقتصادی اعطا شده را از دست خواهد داد.


 
به گزارش وبگاه «رادیو اروپای آزاد» اورچوک در  سخنرانی در مجمع کارشناسان بین‌المللی در مسکو اظهار داشت:«امروز جهت گیری سیاسی این کشور بیش از پیش به سمت غرب متمایل شده که اشتباه است. اتحادیه اروپا و اتحادیه اقتصادی اوراسیا باهم ناسازگار هستند.»


«آرمان یگویان» قانونگذارارشد ارمنستان گفته است که «نیکول پاشینیان» نخست وزیر و تیم سیاسی او به طور جدی در حال بررسی پیوستن به اتحادیه اروپا هستند.
این مقام ارشد روس ادامه داد«نزدیکی ارمنستان  به روسیه باید به عنوان بهایی تلقی شود که ما برای امنیت و عمق راهبردی خود می‌پردازیم تلقی شود. بنابراین، ورود برخی بازیکنان فرامنطقه‌ای به آنجا عواقبی خواهد داشت.»


روسیه سال گذشته بیش از 35 درصد از تجارت خارجی ارمنستان را به خود اختصاص داد.

روسیه همچنین تامین کننده اصلی گاز طبیعی ارمنستان است. قیمت گاز روسیه برای این کشور مدت‌هاست که بسیار پایین‌تر از سطح بازارهای بین‌المللی تعیین شده است.


«میخائیل گالوزین» معاون وزیر خارجه روسیه نیز در روزهای گذشته نسبت به هزینه اقتصادی حرکت بیشتر ارمنستان به سمت غرب هشدار داد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار