دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

معابر تهران خلوت است امروز ۶ تیر ۱۴۰۳

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از خلوتی اکثر معابر پایتخت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۰۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 26
کد خبر: ۲۴۷۰۷۴
معابر تهران خلوت است امروز ۶ تیر ۱۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ احسان‌پور، رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ درباره آخرین وضعیت ترافیکی پایتخت گفت: بر اساس گزارش‌های دریافتی از دوربین‌های مرکز ترافیک امروز چهارشنبه هم به این جهت که بین التعطیلین است و هم به این جهت که ساعت کاری ادارات تغییر یافته، شاهد معابر خلوتی در اکثر نقاط شهر هستیم.

 

وی افزود: در اکثر معابر بزرگراهی شاهد تردد روان خودرو‌ها هستیم. همچنین برخی رانندگان از این خلوتی سوءاستفاده کرده و سرعت خود را افزایش می‌دهند که به آنها هشدار می‌دهیم با عدم رعایت قوانین، جان خود و دیگران را به خطر نیندازند. 

 

وی افزود: در برخی بزرگراه‌ها مانند همت، نواب و امام علی (ع) ترافیک پرحجم‌تر اما در حال حرکت است.

 

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در برخی از مقاطع خیابان آزادی و جانبازان، ترافیک نیمه سنگین است، اما تا ساعاتی دیگر قطعا این معابر نیز خلوت می‌شوند. 

 

احسان پور از شهروندان خواست گزارشات خود را با شماره ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر