رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

تغییر موضع ناگهانی ترامپ در مورد بایدن

تغییر موضع ناگهانی ترامپ در مورد بایدن ترامپ در آستانه برگزاری اولین مناظره انتخاباتی‌اش با بایدن،‌لحن صحبت‌های انتقادآمیزش را در مورد او تغییر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۰۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 26
کد خبر: ۲۴۷۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که ترامپ ماه‌های بسیاری را صرف بیان این نکته کرده بود تا به رای‌دهندگان آمریکایی بفهماند که جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا فرد بی‌کفایتی است ،اکنون پیش از برگزاری اولین مناظره انتخاباتی‌اش با بایدن لحن صحبت خود را به شدت تغییر داده و موضع‌گیری جدیدی را اتخاذ کرده است.

 

به گزارش ای‌بی‌سی نیوز، ترامپ در حالی که ماه‌های متوالی برای نشان‌دادن بایدن به عنوان فردی بی‌کفایت که حتی توان کنارهم قرار دادن دو جمله را هم ندارد، تلاش کرده بود، اکنون پیش از برگزاری اولین مناظره انتخاباتی‌اش با بایدن لحن صحبت‌هایش را تغییر داده است و از بایدن به عنوان یک فرد شایسته برای مناظره صحبت می‌کند. وی در اظهارات جدیدی در مورد مناظره‌اش با بایدن عنوان کرد: فکر می‌کنم، بایدن یک فرد شایسته در مناظره است و من قصد این را ندارم که او را دست‌کم بگیرم.

 

 اظهارات جدید ترامپ نشان‌دهنده تغییر موضع چشمگیر وی در مورد توصیفی است که وی از بایدن به عنوان رقیب انتخاباتی‌اش در ماه نوامبر سال جاری دارد. این در حالی است که در اغلب سخنرانی‌هایش بایدن به عنوان فردی با ضریب هوشی بسیار پایین معرفی شده و از نگاه وی بدترین، بی‌کفایت‌ترین و فاسدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است. او حتی اکثر اوقات رفتار بایدن را طوری که انگار روی صحنه گم شده است، تقلید می‌کند.

 

 به غیر از ترامپ، افراد دیگری هم از جریان حضور بایدن در مناظره دفاع کرده‌اند. در همین راستا، داگ بورگم، فرماندار داکوتای شمالی به عنوان یکی از متحدان ترامپ از نحوه مناظره بایدن حمایت کرده و بایدن را فردی توانمند خوانده است.


علاوه بر این، ترامپ به همراه کمپین انتخاباتی‌اش تاکنون حملات سنگینی علیه سی‌ان‌ان به عنوان مجری برگزاری اولین مناظره انجام داده و عنوان کرده‌اند، نمی‌تواند قضاوت منصفانه‌ای در جریان مناظره میان دو نامزد انتخاباتی داشته‌ باشد. ترامپ تاکنون شکست خود از بایدن در جریان انتخابات سال 2020 را هم نپذیرفته است و همچنان ادعاهای نادرست خود را در باب تقلب در انتخابات آن سال تکرار می‌کند. اولین مناظره میان بایدن و ترامپ روز پنج‌شنبه از سوی شبکه خبری سی‌ان‌ان‌ برگزار خواهد شد. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار