«جولیان آسانژ» آزاد شد + جزئیات-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

«جولیان آسانژ» آزاد شد + جزئیات

موسس وبسایت افشاگر ویکی لیکس با پذیرش اتهامات مطرح شده از سوی آمریکا، آزاد شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۰۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 26
کد خبر: ۲۴۷۱۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مؤسس وبسایت افشاگر ویکی لیکس پس از پذیرش اتهام نقض قوانین امنیتی آمریکا، آزاد شد. دادگاهی در آمریکا «جولیان آسانژ» مؤسس وبسایت افشاگر ویکی لیکس را پس از پذیرش اتهام خود آزاد کرد.

آسانژ پس از آزادی از زندان انگلیس، در «سایپان» از قلمرو‌های آمریکا در اقیانوس آرام در دادگاه حاضر شد و یک فقره اتهام خود یعنی تلاش برای دستیابی به اسناد طبقه بندی شده دفاع ملی آمریکا و انتشار آنها را پذیرفت.

مؤسس ویکی لیکس پیش از این با دستگاه قضائی آمریکا توافق کرده بود که اتهام خود را بپذیرد و دادگاه او را به ۶۲ ماه زندان محکوم کند، یعنی همان مدت زمانی که تاکنون در انگلیس زندانی بوده است. بر این مبنا، آسانژ پس از پذیرش اتهام خود آزاد شد.

پایگاه ویکی لیکس در سال ۲۰۱۰ صد‌ها هزار سند محرمانه ارتش آمریکا را در مورد جنگ‌های افغانستان و عراق همراه با مجموعه‌ای از تلگراف‌های دیپلماتیک که به عنوان بزرگترین نشت امنیتی در تاریخ ارتش آمریکا شناخته می‌شود، منتشر کرد.

این اسناد شامل بیش از ۷۰۰ هزار سند و گزارش‌های میدانی از جنگ مانند ویدئویی از سال ۲۰۰۷ از شلیک یک بالگرد آمریکا به سمت نیرو‌های عراقی و کشته شدن ده‌ها نفر بود. / رویترز

ارسال نظر