فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد

آمریکا «جولیان آسانژ» را متهم کرد

وزارت دادگستری آمریکا موسس وب‌سایت ویکی‌لیکس که امروز بازداشت شد را متهم کرد. د.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 11
کد خبر: ۸۳۴۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، وزارت دادگستری آمریکا «جولیان آسانژ»، موسس وب‌سایت افشاگر «ویکی‌لیکس» را به کمک به «چلسی (بردلی) منینگ»  برای سرقت اطلاعات طبقه‌بندی‌شده متهم کرد.

«چلسی منینگ»، سال ۲۰۱۰ هنگام خدمت در ارتش آمریکا به اتهام در اختیار قرار دادن اطلاعات طبقه‌شده به وب‌سایت ویکی‌لیکس بازداشت شد.

آسانژ در ساعات آغازین بامداد پنجشنبه توسط پلیس انگلیس از سفارت اکوادور بیرون آورده شده و دستگیر شد. دولت انگلیس اعلام کرده بازداشت آسانژ به درخواست آمریکا صورت گرفته است.

طبق گزارش روزنامه «دیلی‌بیست»، وزارت دادگستری آمریکا با تأیید اظهارنظر دولت انگلیس گفته دستگیری آسانژ به دلیل اتهام او در خصوص نفوذ به رایانه‌های پنتاگون برای دسترسی به اطلاعات محرمانه صورت گرفته است.

وزارت دادگستری آمریکا در بیانیه‌ای خاطرنشان کرده است: «در کیفرخواست صادر شده ادعا شده که آسانژ مارس سال ۲۰۱۰ مرتکب توطئه‌ای به همراهی چلسی مننیگ، تحلیلگر سابق اطلاعاتی در ارتش آمریکا شد و تلاش کرد به او برای دستیابی به رمز ذخیره شده در رایانه‌های وزارت دفاع آمریکا کمک کند.»

 منینگ بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۷ بازداشت شد. او یکبار دیگر از ۸ مارس ۲۰۱۹ به دلیل امتناع از حضور در دادگاه و شهادت علیه جولیان آسانژ بار دیگر بازداشت شده است.

وزارت دادگستری آمریکا مدعی شده هنگامی که منینگ به رایانه‌های پنتاگون دسترسی پیدا کرد آسانژ او را به انتشار اطلاعات بیشتر ترغیب کرد.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار