آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست

وحیدی: آمارها فقط از وزارت کشور و وزارت خارجه منتشر شود

وزیر کشور با حضور در ستاد انتخابات در خارج کشور با تشکر از دولت‌هایی که زمینه انتخابات و امنیت آن را ایجاد کردند، تاکید کرد که باید آمارها فقط از وزارت کشور و وزارت خارجه که مسیر قانونی است، منتشر شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۰۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 28
کد خبر: ۲۴۷۴۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، احمد وحیدی، وزیر کشور با حضور در ستاد انتخابات خارج از کشور در محل وزارت امور خارجه از نزدیک فرآیند رای گیری در شعب اخذ رای در خارج از کشور را پیگیری کرد.

 

وحیدی با اشاره به اینکه کار وزارت خارجه بسیار ارزشمند بوده و لازم به تشکر است،گفت: از همه عزیزان تشکر می‌کنم که در گزارشات نشان دادند روند با امنیت در حال تعقیب است. تشکر سوم ما برای ایرانیان است. آنها با حضورشان نشان می‌دهند که ایرانی بودن چیزی نیست که با مرزهای جغرافیایی قابل حذف باشد وهمه دل در گرو ایران قوی دارند. یک جای عذرخواهی هم هست از جانب ما به دلیل اینکه شرایط به گونه‌ای نیست آرا همه ایرانیان در خارج از کشور را جمع کنیم. محدودیت‌هایی وجود دارد و ایرانیان در جاهای مختلف پخش هستند. 

 

وزیر کشور با تشکر از دولت‌هایی که زمینه لازم را برای برگزاری و امنیت ایجاد کردند، افزود: این نشان دهنده این است که ایران بزرگترین مردم سالاری واقعی است و این همان بیان جمهوری اسلامی است که در بیانات رهبر عزیزمان بیان شده که جمهوری اسلامی مبتنی بر اراده مردم است. این تلاش ایران برای اخذ آرا حقیقت باطنی این حرکت ارزشمند ایران در مردم سالاری را نشان می‌دهد.

وحیدی با بیان اینکه جمهوری اسلامی خود را در قبال همه ایرانیان مسئول می‌داند، ادامه داد: در هرجایی که ایرانیان دچار مشکل شود وزارت خارجه به نمایندگی از دولت حضور خواهد داشت و از ایرانیان دفاع خواهد کرد. بعد از واقعه دردناک، بعد از دست دادن رییس جمهور، ایران انتخابات را برگزار می‌کند و این نشان از استحکام جمهوری اسلامی است و مهر دیگری بر بقای سرافرازانه ایران در همه حوزه‌هاست.

 

وزیر کشور با تاکید بر اینکه باید آمارها فقط از وزارت کشور و وزارت خارجه که مسیر قانونی است منتشر شود، گفت: در بعضی سایت‌ها آمارهایی داده می‌شود که با آمارهای ما نمی‌خواند و عزیزان سعی کنند آمارها را مطرح نکنند. 

 

وحیدی در پایان با اشاره به اینکه صیانت از آرا مردم جزو تکالیف ذاتی است که رهبر عزیزمان تاکید کردند، گفت: حق الناس بعد از حق الله مهمترین است. همه ما شرعا، اخلاقا و قانونا موظفیم از آرا صیانت کنیم. این کار در جمهوری اسلامی به خوبی صورت گرفته است. ما در همین دوران در مجلس شورای اسلامی آرا خوب با استاندارد بالا و در سلامت داشتیم./ تسنیم

ارسال نظر