قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

عدم تمکین به نتیجه انتخابات چه معنایی دارد؟

سرمایه اجتماعی بالا می‌تواند در عرصه بین المللی به عنوان یک قدرت نرم موقعیت کشور را تقویت کند اما در این بین عدم تمکین به نتیجه انتخابات می‌تواند این معادلات مهم و سرنوشت ساز را بر هم بزند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۱ - ۰۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 28
کد خبر: ۲۴۷۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مشارکت بالا در انتخابات، بی‌شک قدرت و اقتدار جمهوری اسلامی را برای دشمنان نمایان می‌کند. مشارکت بالا نه تنها نقش تعیین کننده‌ای در افزایش اقتدار ملی دارد بلکه قدرت نرم نظام را افزایش می‌دهد و در واقع حضور حداکثری در انتخابات نشان از اعتماد مردم به نظام سیاسی داشته و این مسئله به افزایش سرمایه اجتماعی کمک می‌کند.

 

سرمایه اجتماعی بالا می‌تواند در عرصه بین المللی به عنوان یک قدرت نرم موقعیت کشور را تقویت کند اما در این بین عدم تمکین به نتیجه انتخابات می‌تواند این معادلات مهم و سرنوشت ساز را بر هم بزند و نتیجه عکس بهمراه داشته باشد.

 

 در سال 88 با وجود اینکه بالاترین سطح مشارکت رقم خورد و یک فرصت بزرگ برای نظام در داخل و در عرصه بین المللی فراهم کرده بود، اما جریانی در کشور با راه انداختن ادعای تقلب و عدم پذیرش انتخاب مردم، خسارات بزرگی را به کشور در حوزه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و... وارد ساخت.

 

این جریان در مقابل نظر و خواست مردم ایستاد و از پذیرش رای اکثریت خودداری کرد که در حقیقت همان دیکتاتوری است.

 

از روزهای گذشته بانیان همان فتنه  با برخی مواضع و اقدامات خود نشان داده اند که در صورت عدم پیروزی نامزد جریانشان در انتخابات احتمال دارد سناریوی سال 88 را تکرار کنند لذا مردم باید هوشیار باشند و نگذارند که شور مشارکت با چنین ادعاهایی از بین رفته و  فضای کشور را ملتهب سازند./ تسنیم

ارسال نظر