عدم تمکین به نتیجه انتخابات چه معنایی دارد؟-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

عدم تمکین به نتیجه انتخابات چه معنایی دارد؟

سرمایه اجتماعی بالا می‌تواند در عرصه بین المللی به عنوان یک قدرت نرم موقعیت کشور را تقویت کند اما در این بین عدم تمکین به نتیجه انتخابات می‌تواند این معادلات مهم و سرنوشت ساز را بر هم بزند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۱ - ۰۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 28
کد خبر: ۲۴۷۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مشارکت بالا در انتخابات، بی‌شک قدرت و اقتدار جمهوری اسلامی را برای دشمنان نمایان می‌کند. مشارکت بالا نه تنها نقش تعیین کننده‌ای در افزایش اقتدار ملی دارد بلکه قدرت نرم نظام را افزایش می‌دهد و در واقع حضور حداکثری در انتخابات نشان از اعتماد مردم به نظام سیاسی داشته و این مسئله به افزایش سرمایه اجتماعی کمک می‌کند.

 

سرمایه اجتماعی بالا می‌تواند در عرصه بین المللی به عنوان یک قدرت نرم موقعیت کشور را تقویت کند اما در این بین عدم تمکین به نتیجه انتخابات می‌تواند این معادلات مهم و سرنوشت ساز را بر هم بزند و نتیجه عکس بهمراه داشته باشد.

 

 در سال 88 با وجود اینکه بالاترین سطح مشارکت رقم خورد و یک فرصت بزرگ برای نظام در داخل و در عرصه بین المللی فراهم کرده بود، اما جریانی در کشور با راه انداختن ادعای تقلب و عدم پذیرش انتخاب مردم، خسارات بزرگی را به کشور در حوزه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و... وارد ساخت.

 

این جریان در مقابل نظر و خواست مردم ایستاد و از پذیرش رای اکثریت خودداری کرد که در حقیقت همان دیکتاتوری است.

 

از روزهای گذشته بانیان همان فتنه  با برخی مواضع و اقدامات خود نشان داده اند که در صورت عدم پیروزی نامزد جریانشان در انتخابات احتمال دارد سناریوی سال 88 را تکرار کنند لذا مردم باید هوشیار باشند و نگذارند که شور مشارکت با چنین ادعاهایی از بین رفته و  فضای کشور را ملتهب سازند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده