جزییات افزایش حقوق کارگران در نیمه دوم ۱۴۰۵ جزییات جدید وام ۶۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی / نحوه ثبت‌نام و شرایط متقاضیان  پیش‌‎بینی چهار بانک بزرگ از قیمت طلا / جهش دیگر در قیمت طلا داریم؟ قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی ۱۴۰۵؛ آخرین خبر از ساماندهی و وضعیت استخدامی کارکنان مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟

برگشت دامنه نوسان به روال عادی پس از ۴۱ روز

برگشت دامنه نوسان به روال عادی پس از ۴۱ روز محدودیت دامنه نوسان قیمت کلیه نمادهای سهام و حق تقدم سهام در تمامی بازارهای بورس و فرابورس بعد از ۴۱ روز، از امروز(شنبه) به روال عادی بازمی‌گردد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۲۴۷۴۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، پس از شهادت رئیس‌جمهور و هیات همراه در روز یکشنبه(30 اردیبهشت)، با تصمیم هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار معاملات بورس دامنه نوسان سهام به 2درصد کاهش پیدا کرد؛ و در بازار سرمایه برای 6 هفته پیاپی این محدودیت ادامه یافت.

 

این تصمیم هر چند در روزهای ابتدایی خوب و مفید بود، اما تداوم اعمال محدودیت دامنه نوسان در بازار سرمایه با مخالفت‌هایی همراه شد، به‌گونه‌ای که به باور کارشناسان بخشی از مشکل این بازار به‌جز موارد کلان به سیاست‌های اتخاذی سازمان بورس درخصوص دامنه‌نوسان برمی‌گردد. از این رو به‌نظر می‌رسد ادامه تاکتیک کاهش دامنه‌نوسان روش مفیدی نبوده و همین موضوع به صف فروش‌ بویژه در سهم‌های کوچک در این 6 هفته دامن‌ زد. این در حالی است که در صورت عادی کردن دامنه‌ نوسان در این مدت انتظار می‌رفت سهام کوچک هم به‌سرعت به تعادل برسند.

 

با این وجود از امروز(یکشنبه) پس از 41 روز، دامنه نوسان قیمت‌ها در بازارهای بورس و فراورس به روال عالی بازمی‌گردد و قرار است دامنه نوسان قیمت در کلیه نمادهای معاملاتی (سهام و حق‌تقدم) بازارهای اول و دوم (تابلوهای اصلی و فرعی) از 2+/- درصد به 6+/- درصد و در بازار سرمایه‌گذاری حرفه‌ای از 2+/- درصد به 3+/- درصد و هم‌چنین دامنه نوسان قیمت صندوق‌های سرمایه‌گذاری سهامی و مختلط قابل معامله از 4+/- درصد به 10+/- درصد تغییر کند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار