رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک

سرلشکر سلامی: جبهه مقاومت پاسخ هر تعرضی را در منطقه می‌دهد

سرلشکر سلامی: جبهه مقاومت پاسخ هر تعرضی را در منطقه می‌دهد فرمانده کل سپاه با بیان اینکه فلسطین ادامه می‌دهد و دیگر کشورهای محور مقاومت محکم ایستاده‌اند، گفت: سرنوشت مسلمانان از این به بعد روشن خواهد بود و جبهه مقاومت پاسخ هرگونه تعرض را می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۲۴۷۴۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در اجلاس بین‌المللی شهدای مدافع حرم و جبهه مقاومت با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع اظهار داشت: ده‌ها هزار شهید در سراسر این سرزمین برای اثبات اسلام جان خود را نثار کردند.

 

وی با بیان اینکه راه عزت مسلمانان از مسیر جهاد و شهادت می‌گذرد، افزود: خانواده ای شهدا اسوه های صبر و ایثار هستند که قلب‌های ما نور می افشاند و صبر شما در شهادت فرزندانتان کمتر از شهادت نیست.

 

سرلشکر سلامی با بیان اینکه اگر فرزندان شما نبودند این کشور نمی‌توانست از زیر ظلم طاغوت نجات یابد، تصریح کرد: ما به وجود شهیدان و خانواده شهدا افتخار می‌کنیم.

 

وی با بیان اینکه ده‌ها سال است که جهان اسلام تحت تاثیر تهاجمات سنگین غربی ها قرار گرفته است، ادامه داد: از 100 سال پیش نطقه شکل گیری رژیم مصنوعی اسرائیل شکل گرفت؛ آمریکا، انگلیس و فرانسه، جهان اسلام را بین خود تقسیم کردند و ثروت مسلمانان را به یغما بردند.

 

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه غربی‌ها اسرائیل را برای تنظیم روابط خود شکل دادند، ادامه داد: با ترویج فرهنگ ابتذال تلاش کردند تا مساجد را ببندند و جهاد را خاموش کنند و مسلمانان را تحت سیطره خود قرار دهند.

 

سرلشکر سلامی با بیان اینکه وقتی انقلاب اسلامی ایران شروع کرد، بعث دوباره آغاز شد و نهضت فلسطین احیا و زنده شد، افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی، صفحه زمین میدان جهاد شد و بعد از رحلت امام، جانشین برحقش این مسیر را ادامه داد و هنوز هم در ویط میدان ایستاده است و جغرافیای جهان اسلام را به یکدیگر متصل کرد.

 

وی با بیان اینکه اکثر کشورهای جهان تحت تاثیر انقلاب اسلامی قرار گرفته‌اند، اضافه کرد: شهدای جبهه مقاومت محصول ایستادگی هستند. در وعده صادق جبهه مقاومت را دیدیم. دیگر مسلمانان نمی توانند غرب را بپذیرند.

 

سرلشکر سلامی با بیان اینکه فلسطین ادامه می‌دهد و دیگر کشورهای محور مقاومت محکم ایستاده‌اند، اضافه کرد: سرنوشت مسلمانان از این به بعد روشن خواهد بود و جبهه مقاومت پاسخ هرگونه تعرض را می‌دهد. ما پیروز خواهیم شد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار