پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

سرلشکر سلامی: جبهه مقاومت پاسخ هر تعرضی را در منطقه می‌دهد

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه فلسطین ادامه می‌دهد و دیگر کشورهای محور مقاومت محکم ایستاده‌اند، گفت: سرنوشت مسلمانان از این به بعد روشن خواهد بود و جبهه مقاومت پاسخ هرگونه تعرض را می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۲۴۷۴۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در اجلاس بین‌المللی شهدای مدافع حرم و جبهه مقاومت با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع اظهار داشت: ده‌ها هزار شهید در سراسر این سرزمین برای اثبات اسلام جان خود را نثار کردند.

 

وی با بیان اینکه راه عزت مسلمانان از مسیر جهاد و شهادت می‌گذرد، افزود: خانواده ای شهدا اسوه های صبر و ایثار هستند که قلب‌های ما نور می افشاند و صبر شما در شهادت فرزندانتان کمتر از شهادت نیست.

 

سرلشکر سلامی با بیان اینکه اگر فرزندان شما نبودند این کشور نمی‌توانست از زیر ظلم طاغوت نجات یابد، تصریح کرد: ما به وجود شهیدان و خانواده شهدا افتخار می‌کنیم.

 

وی با بیان اینکه ده‌ها سال است که جهان اسلام تحت تاثیر تهاجمات سنگین غربی ها قرار گرفته است، ادامه داد: از 100 سال پیش نطقه شکل گیری رژیم مصنوعی اسرائیل شکل گرفت؛ آمریکا، انگلیس و فرانسه، جهان اسلام را بین خود تقسیم کردند و ثروت مسلمانان را به یغما بردند.

 

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه غربی‌ها اسرائیل را برای تنظیم روابط خود شکل دادند، ادامه داد: با ترویج فرهنگ ابتذال تلاش کردند تا مساجد را ببندند و جهاد را خاموش کنند و مسلمانان را تحت سیطره خود قرار دهند.

 

سرلشکر سلامی با بیان اینکه وقتی انقلاب اسلامی ایران شروع کرد، بعث دوباره آغاز شد و نهضت فلسطین احیا و زنده شد، افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی، صفحه زمین میدان جهاد شد و بعد از رحلت امام، جانشین برحقش این مسیر را ادامه داد و هنوز هم در ویط میدان ایستاده است و جغرافیای جهان اسلام را به یکدیگر متصل کرد.

 

وی با بیان اینکه اکثر کشورهای جهان تحت تاثیر انقلاب اسلامی قرار گرفته‌اند، اضافه کرد: شهدای جبهه مقاومت محصول ایستادگی هستند. در وعده صادق جبهه مقاومت را دیدیم. دیگر مسلمانان نمی توانند غرب را بپذیرند.

 

سرلشکر سلامی با بیان اینکه فلسطین ادامه می‌دهد و دیگر کشورهای محور مقاومت محکم ایستاده‌اند، اضافه کرد: سرنوشت مسلمانان از این به بعد روشن خواهد بود و جبهه مقاومت پاسخ هرگونه تعرض را می‌دهد. ما پیروز خواهیم شد./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده