هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

حماس: تخریب منازل فلسطینیان یک جنایت است

حماس: تخریب منازل فلسطینیان یک جنایت است جنبش مقاومت اسلامی حماس خواستار مقابله با سیاست رژیم صهیونیستی در زمینه تخریب منازل فلسطینیان در کرانه باختری شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۵ - ۰۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 26
کد خبر: ۲۴۷۲۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش حماس طی بیانیه‌ای خاطرنشان کرد که رژیم صهیونیستی عملیات تخریب منازل فلسطینیان در کرانه باختری و قدس اشغالی را شدت بخشیده است و تنها طی امروز چهارشنبه ۱۷ مورد عملیات تخریب انجام داده است که ۱۱ مورد از آنها مربوط به تخریب منازل و یک مورد مربوط به تخریب یک ساختمان در روستای ام الخیر در استان الخلیل و تخریب ده‌ها منزل و ساختمان دیگر طی چند روز گذشته است که این یک جنایت حسوب می‌شود.

حماس خاطرنشان کرد که این جنایت در ادامه جنگ جنایتکارانه دولت شهرک نشینان تندروی صهیونیست علیه ملت فلسطین و موجودیت آن بر روی اراضی خود ورت می‌گیرد و این در حالیست که رژیم صهیونیستی به وسعه شهرک‌های صهیونیست نشین دامه می‌دهد و از حملات و تجاوزات شهرک نشینان صهیونیست به روستا‌ها شهرک‌های فلسطینی در کرانه باختری حمایت می‌کند.

حماس در همین راستا از اقشار مختلف ملت فلسطین در کرانه باختری و قدس خواست به مقابله با سیاست‌های جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اعم از تخریب منازل حملات و کشتار و بازداشت‌ها همچنین تجاوزات گروهک‌های شهرک نشینان تروریست ادامه دهند درگیری‌ها با این دشمن فاشیست را تا نابودی و خروج آن از سرزمین و مقدسات فلسطین شدت ببخشند.

حماس همچنین از جامعه بین المللی و سازمان ملل متحد خواست با عمل به مسئولیت‌های خود اقدامی فوری با استفاده از تمامی ابزار‌ها و راهکار‌ها اتخاذ کنند و دولت جنایتکار صهیونیستی را مجبور به توقف تجاوزات و اقدامات تروریستی خود علیه ملت فلسطین کنند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار