کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

۵ فایده کمتر شناخته شده دانه کنجد

از زمان‌های قدیم، دانه‌های کنجد بخشی اساسی از غذاهای مردم آسیا بوده‌اند. خواص کنجد از برجسته کردن طعم و بافت خوراکی‌های شیرین و نوشیدنی‌ها تا افزودن مواد مغذی تقویت‌کننده را در برمی‌گیرد، کنجد همواره به دلیل فواید بی‌شماری برای سلامتی مورد استفاده قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۲۴۷۴۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ایران نیز «حلوا ارده» از جمله مهمترین خوراکی‌های شیرین و مفیدی است که با کنجد درست می‌شود، در نانوایی‌ها و شیرینی‌پزی‌ها نیز از کنجد به دلیل فواید آن استفاده می‌شود. به گزارش تایمز اف ایندیا، در این مطلب به پنج فایده کمتر شناخته شده دانه کنجد اشاره می‌کنیم.

 

غنی از خواص آنتی اکسیدانی

دانه‌های کنجد دارای مقدار زیادی «لیگنان» است. لینگان‌ها با فواید سلامتی مختلفی از جمله کاهش خطر بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی، سرطان و دیابت مرتبط هستند. به گفته متخصصان، افزودن مواد غذایی غنی از لیگنان می‌تواند به حفظ تعادل هورمونی کمک کند و ممکن است علائم یائسگی را کاهش دهد. (لینگان‌ها ترکیبات مرتبط با فیبر موجود در بسیاری از خانواده‌های گیاهی و غذاهای رایج، از جمله غلات، مغزها، دانه‌ها، سبزیجات و نوشیدنی‌هایی مانند چای و قهوه هستند، لینگان‌ها در اصل در زمره گروهی از ترکیبات گیاهی با خواص آنتی اکسیدانی قرار می‌گیرند).

 

سلامت استخوان

دانه‌های کنجد منبع عالی مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم و فسفر هستند که برای حفظ استخوان‌های قوی و سالم بسیار مهم هستند. مصرف روزانه دانه کنجد ممکن است به بهبود تراکم استخوان و پیشگیری از بیماری‌هایی مانند پوکی استخوان کمک کند.

 

سلامت پوست و مو

مقدار بالای روی (Zinc) و ویتامین E موجود در دانه کنجد می تواند به سلامت پوست و مو کمک کند. «روی» برای تولید کلاژن و حفظ خاصیت ارتجاعی پوست ضروری است، در حالی که ویتامین E یک آنتی اکسیدان است که می‌تواند از پوست در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد محافظت کند.

 

سلامت دستگاه گوارش

دانه کنجد سرشار از فیبر غذایی است که برای سلامت دستگاه گوارش مفید است. فیبر موجود در دانه کنجد ممکن است از حرکات منظم روده حمایت کرده و به پیشگیری از یبوست کمک کند. علاوه بر آن، کنجد می‌تواند به حفظ میکروبیوم روده سالم نیز کمک کند، که برای سلامت کلی دستگاه گوارش ضروری است.

 

سلامت دهان و دندان

جویدن دانه‌های کنجد می‌تواند به سلامت دهان و دندان کمک کند. دانه‌های کنجد از قدیم به طور سنتی به عنوان یک روش طبیعی برای شستشو و تمیز کردن دندان‌ها، کمک به حذف پلاک و تقویت لثه استفاده می‌شده‌اند. محتوای بالای کلسیم کنجد همچنین می‌تواند به تقویت دندان‌ها کمک کند/ همشهری آنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار