منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان

پلیس آمریکا نوجوان ۱۳ ساله را به دلیل حمل «تفنگ اسباب‌بازی» کشت!

پلیس آمریکا یک نوجوان ۱۳ ساله را به دلیل حمل «تفنگ اسباب‌بازی» به ضرب گلوله از پا درآورد!
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۱۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 30
کد خبر: ۲۴۷۶۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، پلیس نیویورک اعلام کرد که یکی از ماموران این ایالت در تعقیب و گریز نوجوانی ۱۳ ساله که با «سلاح اسباب‌بازی» به سمت آنها نشانه رفته بود را به ضرب گلوله کشته است!

 

تصاویر ویدئویی که امروز (یکشنبه) در فضای مجازی دست به دست شده است، یک افسر پلیس را در بخش شمالی نیویورک نشان می‌دهد که یک پسربچه ۱۳ ساله را در تعقیب و گریز به زمین می‌زند و سپس به او شلیک می‌کند.

 

به گفته پلیس، این نوجوان را در شهر یوتیکا کشته شد. این اتفاق بعد از آن رخ داد که ماموران دو نوجوان را در ارتباط با پرونده یک سرقت مسلحانه متوقف کرده بودند. پلیس مدعی شده است که خصوصیات ظاهری این دو نوجوان نیز که هر دو ۱۳ سال دارند، با مظنون سرقتی که در آن منطقه رخ داده بود، تطابق داشته است. ویدئوی دوربین نصب‌شده روی لباس پلیس نشان می‌دهد که یکی از ماموران درخواست تفتیش بدنی مظنونین را می‌کند و در همین لحظه یکی از آنها به نام «نایا اموای» پا به فرار می‌گذارد.

 

در تصاویر بعدی مظنون فراری در حالی دیده می‌شود که با یک سلاح به سمت پلیس نشانه رفته است و مامور پلیس در ابتدا آن را سلاحی واقعی تصور می‌کند و در ادامه مشخص می‌شود که مظنون یک سلاح کمری به ظاهر واقعی با خشاب جداشونده (ماکت سلاح کمری Glock ۱۷ Gen ۵) به همراه داشته است!

 

مارک ویلیامز، رئیس پلیس یوتیکا درباره لحظه حادثه گفت: یکی از افسران در جریان درگیری فیزیکی با این نوجوان، یک گلوله به سینه او شلیک می‌کند که به دلیل شدت جراحت وارده در بیمارستان جان خود را از دست می‌دهد.

 

مایکل کرلی، سخنگوی پلیس در ایمیلی درباره این سلاح گفت: سلاحی که این نوجوان با خود حمل می‌کرد، ماکتی بود که از همه نظر به سلاح کمری «گلاک» شباهت داشت و دارای علائم مشخص، خشاب جداشونده و شماره سریال بود. البته با تمام این شباهت‌ها تنها قادر به شلیک گلوله پلاستیکی یا ساچمه‌ای است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار