ابراز امیدواری روبیو در مورد نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آغاز مذاکرات مسقط «بعدازظهر شنبه» / «زبان تهدید»، خط قرمز مهم حزب‌الله ادعا‌های رسانه‌ای درباره گفت‌و‌گو پیرامون خلع سلاح را «کذب محض» خواند منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است حماس: غزه نیازمند اقدام فوری جامعه بین‌المللی است واشنگتن: راه‌های بسیاری درباره موضوع ایران داریم، اما «دیپلماسی» با تهران برای ترامپ بسیار مهم است رئیس حشد الشعبی از ارسال «قانون ساختاری» این نهاد به پارلمان برای تصویب نهایی خبر داد ترامپ پس از دستور لغو محدودیت‌های آبی: می‌خواهم از مو‌های زیبایم مراقبت کنم رهبر انصار الله: مسئله اسرا اهمیتی برای نتانیاهو ندارد رئیس‌جمهور لبنان: حزب‌الله در موضوع سلاح‌های خود، «نرمش و انعطاف‌پذیری بالایی» نشان داده سندرز: ترامپ در مورد سومین دوره ریاست جمهوری جدی است اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم عراقچی: روابط ایران و الجزایر مستحکم و ریشه‌دار است لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر در مورد گفت‌و‌گو‌های تهران و واشنگتن در عمان

پلیس آمریکا نوجوان ۱۳ ساله را به دلیل حمل «تفنگ اسباب‌بازی» کشت!

پلیس آمریکا یک نوجوان ۱۳ ساله را به دلیل حمل «تفنگ اسباب‌بازی» به ضرب گلوله از پا درآورد!
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۱۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 30
کد خبر: ۲۴۷۶۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، پلیس نیویورک اعلام کرد که یکی از ماموران این ایالت در تعقیب و گریز نوجوانی ۱۳ ساله که با «سلاح اسباب‌بازی» به سمت آنها نشانه رفته بود را به ضرب گلوله کشته است!

 

تصاویر ویدئویی که امروز (یکشنبه) در فضای مجازی دست به دست شده است، یک افسر پلیس را در بخش شمالی نیویورک نشان می‌دهد که یک پسربچه ۱۳ ساله را در تعقیب و گریز به زمین می‌زند و سپس به او شلیک می‌کند.

 

به گفته پلیس، این نوجوان را در شهر یوتیکا کشته شد. این اتفاق بعد از آن رخ داد که ماموران دو نوجوان را در ارتباط با پرونده یک سرقت مسلحانه متوقف کرده بودند. پلیس مدعی شده است که خصوصیات ظاهری این دو نوجوان نیز که هر دو ۱۳ سال دارند، با مظنون سرقتی که در آن منطقه رخ داده بود، تطابق داشته است. ویدئوی دوربین نصب‌شده روی لباس پلیس نشان می‌دهد که یکی از ماموران درخواست تفتیش بدنی مظنونین را می‌کند و در همین لحظه یکی از آنها به نام «نایا اموای» پا به فرار می‌گذارد.

 

در تصاویر بعدی مظنون فراری در حالی دیده می‌شود که با یک سلاح به سمت پلیس نشانه رفته است و مامور پلیس در ابتدا آن را سلاحی واقعی تصور می‌کند و در ادامه مشخص می‌شود که مظنون یک سلاح کمری به ظاهر واقعی با خشاب جداشونده (ماکت سلاح کمری Glock ۱۷ Gen ۵) به همراه داشته است!

 

مارک ویلیامز، رئیس پلیس یوتیکا درباره لحظه حادثه گفت: یکی از افسران در جریان درگیری فیزیکی با این نوجوان، یک گلوله به سینه او شلیک می‌کند که به دلیل شدت جراحت وارده در بیمارستان جان خود را از دست می‌دهد.

 

مایکل کرلی، سخنگوی پلیس در ایمیلی درباره این سلاح گفت: سلاحی که این نوجوان با خود حمل می‌کرد، ماکتی بود که از همه نظر به سلاح کمری «گلاک» شباهت داشت و دارای علائم مشخص، خشاب جداشونده و شماره سریال بود. البته با تمام این شباهت‌ها تنها قادر به شلیک گلوله پلاستیکی یا ساچمه‌ای است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار