سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است

زاکانی: حمایت از جلیلی بر همه ما فرض واجب است

علیرضا زاکانی با اشاره به اینکه امروز حمایت از آقای دکتر جلیلی بر همه ما فرض واجب است، گفت: با همه وجود خود باید در صحنه حضور پیدا کنیم و نگذاریم عده‌ای مسیری که دولت رئیس جمهور شهید داشت طی می‌کرد را تغییر دهند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۱۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 30
کد خبر: ۲۴۷۶۸۸

به گزارش راهبردمعاصر؛ علیرضا زاکانی شهردار تهران در جمع برخی کنش‌گران و فعالان سیاسی در مجموعه سرچشمه با اشاره به اینکه امروز حمایت از آقای دکتر جلیلی بر همه ما فرض واجب است، اظهار کرد: با همه وجود خود باید در صحنه حضور پیدا کنیم و نگذاریم عده‌ای مسیری که دولت رئیس جمهور شهید داشت طی می‌کرد را تغییر دهند.

 

وی افزود: با تمام وجود خود تلاش می‌کنیم تا برادر عزیزمان با حضور مردم در انتخابات و مشارکت خوب‌شان، به لطف الهی پیروز از میدان بیرون آید و مسیر دولت آقای رئیسی حفظ شود.

 

زاکانی با تاکید بر اینکه بنده و امثال بنده تنها به وظیفه خود در میدان انتخابات 8 تیر عمل کرده‌ایم، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در کرمانشاه به همه توصیه کردند باید عدالت‌خواهی همراه با عقلانیت و آرمان‌گرایی را با واقع‌بینی همراه کرد. اصلح حتماً کسی است که علاوه بر صالح بودن رأی و اقبال مردم را هم دارد.

وی همچنین گفت: جا دارد از آقای قاضی‌زاده و تمام عزیزان فعال در ستادهای‌شان تشکر کنم. از آقای قالیباف نیز در خصوص بیانیه‌ای که صادر کردند و حمایت کردند و همچنین ستادهای ایشان تشکر ویژه دارم. آنچه اهمیت دارد تشخیص این بزرگواران مبنی بر تقویت جبهه انقلاب در مرحله دوم انتخابات است و همه باید از این دو بزرگوار و ستادهایشان تشکر کنیم.

 

زاکانی افزود: از آقای جلیلی و ستادهایشان نیز باید تشکر کرد که پرچم را محکم نگهداشته‌اند. ما هم کمک می‌کنیم.

 

وی در پایان با بیان اینکه فتح جبهه‌های مختلف هنر بچه‌های انقلاب است، تأکید کرد: من دست یک‌یک شما فرزندان انقلاب را می‌فشارم و معتقدم باید همچنان تلاش کنیم تا بهترین اتفاق برای کشور رقم بخورد./تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر