انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

شریک ترامپ راهی زندان می‌شود

استیو بنن دوست و شریک دونالد ترامپ قرار است امروز برای اجرای حکم ۴ ماه حبس، خود را به زندان معرفی کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۱۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 01
کد خبر: ۲۴۷۸۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک منبع آگاه اعلام کرد استیو بنن دوست و شریک دونالد ترامپ قرار است امروز برای اجرای حکم 4 ماه حبس، خود را به زندانی فدرال در منطقه دانبری ایالت کانکتیکت معرفی کند.

بنن در سال 2022، به‌جرم سرپیچی از احضاریه کمیته 6 ژانویه کنگره که برای رسیدگی به پرونده حمله طرفداران ترامپ به ساختمان کنگره تشکیل شده بود، به 4 ماه حبس محکوم شده است. وی مرتکب دو مورد جرم شده است؛ خودداری از ارائه مدارک یا ادای شهادت مقابل کمیته 6 ژانویه درباره حمله طرفداران ترامپ به کنگره در 6 ژانویه 2021 و ممانعت از انتقال مسالمت‌آمیز قدرت از ترامپ به بایدن.

این در حالی است که در زمان حاضر دونالد ترامپ نامزد جمهوری‌خواهان برای انتخابات ریاست‌جمهوری 5 نوامبر است. در صورت اجرای این حکم، بنن تا روز برگزاری انتخابات از زندان آزاد خواهد شد و می‌تواند به ترامپ بپیوندد اما زندانیان در زندان‌های فدرال به اینترنت یا رسانه‌های اجتماعی دسترسی ندارند و همین موضوع کار را برای بنن به‌منظور برقراری ارتباط با طرفدارانش در اتاق جنگ، مشکل می‌کند.

براساس این گزارش پس از آنکه درخواست استیو بنن از دادگاه عالی برای تأخیر در اجرای حکم در حالی که درخواست تجدیدنظر خود را دنبال می‌کند، رد شد، آخرین تلاش‌های وی برای به زندان نرفتن با شکست مواجه شد و در نهایت امروز راهی زندان می‌شود.

این دوست قدیمی ترامپ، در ابتدا اجازه یافت تا زمان بررسی درخواست تجدیدنظرش به دادگاه تجدیدنظر منطقه‌ای کلمبیا، به زندان نرود. با تأیید این حکم از سوی دادگاه تجدیدنظر، قاضی کارل نیکولاس به وی دستور داد تا امروز خود را به زندان معرفی کند.

بنن یکی از مشاوران ارشد و کلیدی دونالد ترامپ در کمپین انتخاباتی وی در سال 2016 بود که قبل از ایجاد اختلاف وی با ترامپ و در نهایت حل دوباره این اختلاف، به‌عنوان نظریه‌پرداز ارشد کاخ سفید در سال 2017 مشغول به کار شد. وی همچنین نقش مهمی در رسانه‌های جریان راست ایفا می‌کرد.

علاوه بر این، بنن اولین مقام ارشد سابق دولت ترامپ نیست که به‌جرم خودداری از همکاری با کمیته 6 ژانویه راهی زندان می‌شود. پیتر ناوارو، مشاور بازرگانی سابق ترامپ در ماه مارس و پس از دریافت حکم 4 ماه حبس، راهی زندان شد. دادگاه عالی درخواست ناوارو برای آزادی در زمان بررسی درخواست تجدیدنظر را رد کرده بود.

دونالد ترامپ در سال 2021، از بنن به‌دلیل اتهامات کیفری فدرالی که به او نسبت داد و او را متهم به فریب دادن طرفدارانش از جمله تلاش برای جمع‌آوری کمک‌های شخصی به‌منظور ساخت دیوار مرزی بین مکزیک و آمریکا کرده بود، عذرخواهی کرد. بنن تاکنون در هیچ یک از اتهامات مربوط به جمع‌آوری بودجه برای دیوار مرزی گناهکار شناخته نشده و در انتظار محاکمه است./تسنیم

ارسال نظر