کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

مجری بی بی سی خواستار ترور ترامپ شد

مجری بی بی سی خواستار ترور ترامپ شد مجری شبکه بی بی سی دیوید آرونوویچ در پیامی که در شبکه ایکس (توییتر سابق) منتشر کرد، خواستار «قتل» دونالد ترامپ شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۱۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 02
کد خبر: ۲۴۸۰۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجری شبکه بی بی سی پس از آن‌که به دلیل درخواست ترور رئیس‌جمهورسابق ایالات متحده آمریکا به شدت مورد سرزنش و انتقاد قرارگرفت مجبور به حذف پیام توییتری خود شد و مدعی شد که این یک «طنز و شوخی» بوده است.
آرانوویچ، مجری برنامه «اتاق توجیهی» رادیو 4 بی بی سی روز دوشنبه درپیامی توییت کرد: «اگر جای بایدن بودم، عجله می‌کردم و ترامپ را به این دلیل به قتل می‌رسانم که تهدیدی برای امنیت آمریکا است».
این پست مجری بی بی سی با هشتگ # SCOTUS (دیوان عالی ایالات متحده) نوشته شده بود که به حکم روز دوشنبه دیوان عالی ایالات متحده اشاره دارد که اعلام کرد که رؤسای سابق جمهور این کشور، در مقابل پیگرد قانونی به دلیل اقدامات رسمی، «مصونیت مطلق» دارند.
طبق گزارش بی بی سی، دیوان عالی ایالات متحده روز دوشنبه ۱ ژوئیه (۱۱ تیر) حکم داد که نمی‌توان دونالد ترامپ را به دلیل اقداماتی که در چارچوب اختیارات قانون اساسی به عنوان رئیس‌جمهور انجام داده است، تحت پیگرد قانونی قرار داد. این مصونیت شامل ارتباطاتی هم می‌شود که او درباره ادعای تقلب در انتخابات با مقام‌های وقت وزارت دادگستری داشته است. بنابراین، آن بخش از کیفرخواست علیه ترامپ عملا لغو شده است.
در شرایطی که ترامپ این حکم را پیروزی بزرگ برای خود قلمداد کرده است، بایدن آن را بدعتی خطرناک خوانده است./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار