دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

موافقت مادورو برای از سرگیری مذاکرات با آمریکا

رئیس جمهور ونزوئلا با از سرگیری مذاکرات با آمریکا موافقت و پیش بینی کرد که این مذاکرات در هفته جاری برگزار شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۱۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 02
کد خبر: ۲۴۷۹۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، مادورو در سخنانی تلویزیونی اظهار کرد: گفتگو با آمریکا یک مساله «فوری» است و موافقت کرد که این مذاکرات از روز چهارشنبه از سرگرفته شود. در ۲ ماه متوالی پیشنهادی از دولت آمریکا گرفتم تا گفتگو‌های مستقیم (میان ۲ کشور) از سرگرفته شود.

 

مادورو در حالی این خبر را اعلام کرد که قرار است ۲۸ ژوئیه (هفتم مرداد) انتخابات ریاست جمهوری در این کشور آمریکای لاتین برگزار شود.

 

بر اساس گزارش‌ها، مادورو و ۹ نامزد دیگر برای حضور در این انتخابات ثبت نام کرده‌اند. هشت تن از نامزد‌ها از جمله مادورو متعهد شده‌اند که «اراده مردم را آنگونه که از طریق رای بیان می‌شود» و نتایج انتخابات را که توسط شورای ملی انتخابات ونزوئلا اعلام خواهد شد، به رسمیت بشناسند.

 

توافقنامه به رسمیت شناختن نتایج انتخابات ریاست جمهوری توسط ادموندو گونزالس نامزد راست افراطی پلتفرم متحد و انریکه ماکز نامزد حزب سنتادوس امضا نشد.دولت مادورو و اپوزیسیون ونزوئلا سال گذشته توافق کردند که در سال ۲۰۲۴ انتخاباتی آزاد و منصفانه با حضور ناظران بین‌المللی برگزار کنند.

 

آمریکا در واکنش به این توافق بخشی از تحریم‌های خود را علیه ونزوئلا کاهش داد. اما جلوگیری از حضور ماریا کورینا ماچادو مهمترین نامزد اپوزیسیون در انتخابات باعث شد که واشنگتن تحریم‌ها را باز گرداند.

 

این سومین بار است که مادورو برای دوره ۶ ساله ریاست جمهوری ونزوئلا نامزد می‌شود. آمریکا و اروپا پیروزی وی در انتخابات ۲۰۱۸ را به رسمیت نشناخته و تحریم‌هایی علیه ونزوئلا وضع کردند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار