کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

درخواست نخست وزیر مجارستان از زلنسکی برای آتش بس فوری با روسیه

نخست وزیر مجارستان در اولین سفر خود به کی‌یف بعد از آغاز جنگ اوکراین از رئیس جمهور این کشور آتش بس فوری با روسیه به منظور تسریع مذاکرات صلح با مسکو را درخواست کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۱ - ۱۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 02
کد خبر: ۲۴۸۰۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از "ان تی وی" آلمان، ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان از ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین خواست تا آتش بس سریع با روسیه برقرار کند. اوربان در اولین سفر خود به کی یف، پایتخت اوکراین از زمان آغاز جنگ بیش از دو سال پیش گفت که چنین اقدامی می تواند مذاکرات صلح با مسکو را "تسریع" کند. زلنسکی هم در مقابل نخست وزیر مجارستان گفت که کشورش به "صلح عادلانه" نیاز دارد.

اوربان در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک گفت که از زلنسکی خواسته است "به سرعت امکان آتش‌بس را بررسی کند." به گفته وی چنین آتش‌بسی ز نظر زمانی محدود خواهد بود و به مذاکرات صلح اجازه می‌دهد تسریع شود.

اوربان علیرغم جنگ روسیه که بیش از دو سال است ادامه دارد به روابط نزدیک خود با مسکو ادامه می دهد. نخست وزیر مجارستان بارها تحریم های روسیه و کمک های مالی اتحادیه اروپا به کی یف را به تعویق انداخته است. وی همچنین از آغاز مذاکرات الحاق اتحادیه اروپا با اوکراین انتقاد کرد. در اکتبر 2023، اوربان به همراه "ولادیمیر پوتین"، رئیس جمهور روسیه در نشستی در پکن شرکت کرد. این اولین دیدار بین یک رهبر اروپایی و پوتین از زمان آغاز جنگ بود.

بر اساس اطلاعات محافل دولتی اوکراین، سفر اوربان به زلنسکی از ماه ها قبل آماده شده بود. با این حال، سایر سران کشورهای اتحادیه اروپا و همچنین نمایندگان دیگر متحدان غربی اوکراین به طور منظم برای دیدارهای همبستگی به کی یف سفر می کنند.

روز دوشنبه، مجارستان طبق برنامه، ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را بر عهده گرفت. اوربان گفت که مذاکرات خود با زلنسکی را به رهبران اتحادیه اروپا گزارش خواهد کرد تا اتحادیه اروپا بتواند "تصمیمات لازم" را اتخاذ کند.

زلنسکی هم گفت که سفر اوربان به کی یف "اولویت های مشترک اروپایی" یعنی "ارائه صلح عادلانه برای اوکراین و کل اروپا" را نشان می دهد. همزمان رئیس جمهور اوکراین از اتحادیه اروپا خواست کمک های خود به کشورش را حفظ کند. زلنسکی گفت: "برای همه ما در اروپا بسیار مهم است که حمایت اروپا از اوکراین از جمله در مورد دفاع ما در برابر به توصیف وی ترور روسیه در سطح کافی باقی بماند.

روابط بین اوربان و زلنسکی از آغاز جنگ بسیار پرتنش بوده است. اوربان در یک سخنرانی پس از انتخاب مجدد خود در آوریل 2022، زلنسکی را در زمره "مخالفان" خود قرار داد. زلنسکی نیز به نوبه خود بارها از نخست وزیر مجارستان به دلیل عدم حمایت وی از اوکراین انتقاد کرده بود.

در ماه دسامبر، اوربان و زلنسکی در مراسم تحلیف خاویر مایلی، رئیس جمهور آرژانتین، ، ملاقات کوتاهی داشتند و به گفته زلنسکی، گفتگوی "باز" ​​داشتند. ویدئوهایی که در فضای مجازی پخش می‌شوند، تبادل گرم را نشان می‌دهند. پس از یک دیدار کوتاه دیگر در نشست سران اتحادیه اروپا در بروکسل هفته گذشته، تصاویر مشابهی وجود داشت./تسنیم

ارسال نظر