سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

اوکراین: توطئه براندازانه را خنثی کردیم

اوکراین می‌گوید یک طرح توطئه برای براندازی حکومت کی‌یف را خنثی کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۱۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 03
کد خبر: ۲۴۸۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، «یک طرح توطئه برای ساقط کردن دولت که مورد حمایت روسیه بود را خنثی کردیم.» این ادعای تازه مقامات اوکراینی است که شبکه سی ان ان آن را گزارش داده است. سرویس امنیتی اوکراین در حساب تلگرامی خود مدعی شده که  سازمان دهندگان توطئه قصد داشتند در 30 ژوئن(9 تیر) شورشی را در کی‌یف به راه بیندازند تا کنترل پارلمان اوکراین را به دست بگیرند و رهبری سیاسی و نظامی را از قدرت برکنار کنند.سی ان ان می‌گوید که مشخص نیست که توطئه ادعایی چقدر قابل اجرا بوده و یا اصلا مسکو ارتباطی به این طرح داشته است یا نه.


دولت ولودیمیر زلنسکی درحالی قدرت را در دست دارد که مهلت ریاست جمهوری آن مارس 2024 به پایان رسیده است. با این حال، در نوامبر سال گذشته، رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که در شرایط جنگی، برگزاری انتخابات مناسب نبوده و تنها منجر به تشدید اوضاع در داخل کشور خواهد شد و بدین ترتیب او انتخابات را لغو کرد.

 

این درحالیست که فرسایشی شدن جنگ، مشکلات اقتصادی و آواره شدن میلیونها اوکراینی نارضایتیها از دولت زلنسکی را افزایش داده است. اوکراین در اردیبهشت ماه گذشته نیز مدعی شد که توطئه «عوامل روسیه» برای ترور رئیس‌جمهور و دیگر مقامات ارشد را خنثی کرده است. 

 

روسیه به این ادعا واکنشی نشان نداد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار