سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است

قالیباف: هرکسی در انتخابات شرکت نکند، برای ۴ سال زندگی خود تصمیم نگرفته است

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که روز انتخاب مهم‌ترین شخصیت کشور در حوزه اجرایی و به عنوان رئیس قوه مجریه است که تمشیت امور کشور در دست اوست، گفت: هرکس از تردید خارج نشود و در انتخابات شرکت نکند، به این معنا است که برای ۴ سال زندگی خود تصمیم نگرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۱۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 05
کد خبر: ۲۴۸۲۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، دقایقی قبل در حاشیه حضور در شعبه اخذ رأی حرم مطهر رضوی و شرکت در دومین مرحله انتخابات ریاست‌ جمهوری اظهار کرد: در مرحله قبل ۴۰ درصد مردم در انتخابات مشارکت کردند که متأسفانه پایین‌ترین میزان سطح مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری بود. ان‌شاءالله امروز مردم ایران این موضوع را با حضور خودشان جبران کنند و با تأثیرگذاری خودشان ۴ سال آینده را به‌درستی رقم بزنند.
وی افزود: مردم بدانند که امروز، روز انتخاب مهم‌ترین شخصیت کشور در حوزه اجرایی و به عنوان رئیس قوه مجریه است که تمشیت امور کشور در دست اوست. امروز هرکس از تردید خارج نشود و در انتخابات شرکت نکند، به این معنا است که برای ۴ سال زندگی خود تصمیم نگرفته است.
قالیباف با بیان این که امروز مهم‌ترین دغدغه کشور، مسئله اقتصادی است، گفت: پس از اعلام نتیجه و پایان رقابت‌ها، آغاز همکاری‌ها در همه سطوح بین مردم و دولت در کابینه آینده دولت شکل خواهد گرفت و امیدوارم این کابینه، کابینه پرقدرتی باشد.
وی خاطرنشان کرد: طبیعتاً کار‌ها باید با اتفاق نظر و همکاری بین دولت و مجلس انجام شود. فکر می‌کنم یکی از مهم‌ترین کار‌هایی که دولت در ابتدا انجام می‌دهد، معرفی کابینه است و طبیعتاً مهم‌ترین تصمیم مجلس، بررسی دقیق و رأی اعتماد به وزرای محترم است.
رئیس مجلس شورای اسلامی و نامزد اولین مرحله انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: یک دولت قوی برای یک رئیس‌جمهور مهم است و مهم‌ترین نقش مجلس در اولین گام، دادن تأییدیه کابینه قوی برای دولت است. پس از آن نیز همکاری‌ها برای تحقق برنامه هفتم که اخیراً ابلاغ شده است، شکل می‌گیرد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار