سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

آمریکا: در نشست آتی ناتو، پلی برای عضویت اوکراین ایجاد می‌شود

آمریکا: در نشست آتی ناتو، پلی برای عضویت اوکراین ایجاد می‌شود یک مقام ارشد آمریکایی گفت کشور‌های عضو ناتو از طرح «پلی برای عضویت» اوکراین در این پیمان نظامی رونمایی خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۱۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 06
کد خبر: ۲۴۸۳۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام ارشد آمریکایی شنبه گفت که کشور‌های عضو ناتو از طرح «پلی برای عضویت» اوکراین در این پیمان نظامی رونمایی و کمک‌های بیشتری برای تقویت نظامی این کشور در برابر روسیه ارائه خواهند کرد.

 

به گزارش رویترز، این مقام ارشد که نامش فاش نشده است با اشاره به برگزاری نشست سران ناتو که ۹ تا ۱۱ ژوئیه (۱۹ تا ۲۱ تیر ماه) در واشنگتن برگزار خواهد شد، گفت: متحدان بر اینکه آینده اوکراین در ناتو است، دوباره تاکید خواهند کرد.

 

وی افزود: اعضای این پیمان همچنین اعلام خواهند کردند که حمایت مالی، سیاسی و نظامی از اوکراین را افزایش خواهند داد. این بخشی از پلی برای عضویت اوکراین در ناتو است.

 

این مقام آمریکایی طرح «پل عضویت» اوکراین در ناتو را گامی بسیار مهم توصیف کرد که شامل هماهنگی در آموزش نیرو‌های اوکراینی و توسعه و تقویت توان لجستیک و نیروی این کشور است.

 

وی تاکید کرد: این یک تلاش بسیار جدی است تا اوکراین به موقعیتی برسد که از همان روز اول عضویت در ناتو بتواند برای آغاز نقش و مسئولیت‌هایش آماده باشد.

 

این مقام ارشد آمریکایی اضافه کرد که ایالات متحده و بعضی از اعضای ناتو در نشست آتی سران این پیمان نظامی کمک‌های جدیدی «برای تقویت قابلیت‌های دفاعی و نظامی اوکراین به منظور کمک به تداوم توان دفاعی این کشور» اعلام خواهند کرد.

 

انتظار می‌رود که ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین نیز در این نشست شرکت کند. وی گفته که ناتو امسال باید موضوع دعوت از کی‌یف برای پیوستن به ناتو را حل و فصل کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار