وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

آمریکا: در نشست آتی ناتو، پلی برای عضویت اوکراین ایجاد می‌شود

یک مقام ارشد آمریکایی گفت کشور‌های عضو ناتو از طرح «پلی برای عضویت» اوکراین در این پیمان نظامی رونمایی خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۱۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 06
کد خبر: ۲۴۸۳۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام ارشد آمریکایی شنبه گفت که کشور‌های عضو ناتو از طرح «پلی برای عضویت» اوکراین در این پیمان نظامی رونمایی و کمک‌های بیشتری برای تقویت نظامی این کشور در برابر روسیه ارائه خواهند کرد.

 

به گزارش رویترز، این مقام ارشد که نامش فاش نشده است با اشاره به برگزاری نشست سران ناتو که ۹ تا ۱۱ ژوئیه (۱۹ تا ۲۱ تیر ماه) در واشنگتن برگزار خواهد شد، گفت: متحدان بر اینکه آینده اوکراین در ناتو است، دوباره تاکید خواهند کرد.

 

وی افزود: اعضای این پیمان همچنین اعلام خواهند کردند که حمایت مالی، سیاسی و نظامی از اوکراین را افزایش خواهند داد. این بخشی از پلی برای عضویت اوکراین در ناتو است.

 

این مقام آمریکایی طرح «پل عضویت» اوکراین در ناتو را گامی بسیار مهم توصیف کرد که شامل هماهنگی در آموزش نیرو‌های اوکراینی و توسعه و تقویت توان لجستیک و نیروی این کشور است.

 

وی تاکید کرد: این یک تلاش بسیار جدی است تا اوکراین به موقعیتی برسد که از همان روز اول عضویت در ناتو بتواند برای آغاز نقش و مسئولیت‌هایش آماده باشد.

 

این مقام ارشد آمریکایی اضافه کرد که ایالات متحده و بعضی از اعضای ناتو در نشست آتی سران این پیمان نظامی کمک‌های جدیدی «برای تقویت قابلیت‌های دفاعی و نظامی اوکراین به منظور کمک به تداوم توان دفاعی این کشور» اعلام خواهند کرد.

 

انتظار می‌رود که ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین نیز در این نشست شرکت کند. وی گفته که ناتو امسال باید موضوع دعوت از کی‌یف برای پیوستن به ناتو را حل و فصل کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار