عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد توضیحات یک مقام آمریکایی در واکنش به افشای برنامه‌های محرمانه جنگ از طریق یک چت جزییات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق در مورد تحولات منطقه تکذیب ادعای جعل اسناد رسمی عراق توسط نفتکش‌های ایرانی پایان مذاکرات ۱۲ ساعته روسیه و آمریکا در ریاض رایزنی «فیدان» و «عراقچی» در مورد تحولات اخیر ترکیه و منطقه

«قیس سعید» پیروز انتخابات ریاست جمهوری تونس شد

نتایج اولیه دور دوم انتخابات تونس حکایت از پیروزی قاطع «قیس سعید» نامزد مستقل انتخابات ریاست جمهوری این کشور دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 13
کد خبر: ۲۴۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتایج اولیه و غیررسمی دور دوم انتخابات ریاست جمهوری تونس که از سوی مراکز نظرسنجی‌ صورت گرفته، حکایت از پیروزی قاطع «قیس سعید» دارد.

 

برآورد آژانس افکارسنجی «سیگما کانسای» نشان می‌دهد که قیس سعید نامزد مستقل انتخابات دور دوم انتخابات ریاست جمهوری تونس موفق شد 72.28 درصد از آراء را به دست آورد.

 

به گزارش شبکه خبری تی‌آر‌تی، نتایج غیر رسمی انتخابات دور دوم ریاست‌جمهوری تونس نشان می‌دهد که «نبیل القروی» حدود 27 درصد از آراء را از آن خود کرده است.

 

این در حالی است که تلویزیون دولتی تونس گزارش داد که قیس سعید با کسب 75 درصد آراء پیروز انتخابات ریاست جمهوری این کشور شده است.

 

کمیته عالی انتخابات تونس گفت که نتیجه رسمی دور دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور، فردا دوشنبه اعلام خواهد شد.

 

دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری تونس برای رقابت دو نامزد به نام‌های «قیس سعید» و «نبیل القروی» روز یکشنبه برگزار شد. این دومین انتخابات ریاست‌جمهوری از زمان سرنگونی رژیم «بن علی» در سال ۲۰۱۱ محسوب می‌شود.

 

سعید که خود حقوقدان بازنشسته است، بر استقلال دستگاه قضایی و عدم دخالت احزاب در آن و ضرورت اجرای قانون برای همه تأکید کرد. در زمینه سیاست خارجی نیز سعید بر محوریت قضیه فلسطین تأکید کرد و گفت که عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی «خیانتی بزرگ» است.

 

القروی نیز پیشنهاد کرد که بندی در قانون اساسی در خصوص جرم بودن عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی، درج شود. القروی که حزب وی «قلب تونس» در انتخابات پارلمانی اخیر پیروز شد و پس از حزب النهضه در مرتبه دوم قرار گرفته است، پیش از این گفته بود که حزب وی با النهضه برای تشکیل دولت ائتلاف تشکیل نخواهد داد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار