رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند وزیر انرژی آمریکا: راه طولانی تا رسیدن به توافق با ایران باقی مانده است وقوع آتش سوزی در خانه فرماندار ایالت پنسیلوانیا ایران حمله اسرائیل به بیمارستان المعمدانی را محکوم کرد دیدار فرماندهان نیروی هوایی آمریکا و رژیم اسرائیل  کاخ سفید نتیجه معاینه پزشکی ترامپ را اعلام کرد عملیات مرگبار گردان‌های قسام علیه نیرو‌های اسراییل در شرق شهر رفح دیدار الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی وزیر دفاع آمریکا گفت‌و‌گو‌ها با ایران را سازنده توصیف کرد سرنگونی پهپاد و حمله راکتی به مقر فرماندهی ارتش اسرائیل  بقائی: در مورد مکان مذاکرات آتی در حال بحث هستیم بیانیه سفارت ایران درباره کشته‌شدن ۸ تبعه پاکستانی در سیستان و بلوچستان دختر وزیر کابینه نتانیاهو والدینش را به تعرض جنسی متهم کرد ویتکاف: گفت‌وگوی بسیار مثبت و سازنده با ایران داشتیم

«قیس سعید» پیروز انتخابات ریاست جمهوری تونس شد

نتایج اولیه دور دوم انتخابات تونس حکایت از پیروزی قاطع «قیس سعید» نامزد مستقل انتخابات ریاست جمهوری این کشور دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 13
کد خبر: ۲۴۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتایج اولیه و غیررسمی دور دوم انتخابات ریاست جمهوری تونس که از سوی مراکز نظرسنجی‌ صورت گرفته، حکایت از پیروزی قاطع «قیس سعید» دارد.

 

برآورد آژانس افکارسنجی «سیگما کانسای» نشان می‌دهد که قیس سعید نامزد مستقل انتخابات دور دوم انتخابات ریاست جمهوری تونس موفق شد 72.28 درصد از آراء را به دست آورد.

 

به گزارش شبکه خبری تی‌آر‌تی، نتایج غیر رسمی انتخابات دور دوم ریاست‌جمهوری تونس نشان می‌دهد که «نبیل القروی» حدود 27 درصد از آراء را از آن خود کرده است.

 

این در حالی است که تلویزیون دولتی تونس گزارش داد که قیس سعید با کسب 75 درصد آراء پیروز انتخابات ریاست جمهوری این کشور شده است.

 

کمیته عالی انتخابات تونس گفت که نتیجه رسمی دور دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور، فردا دوشنبه اعلام خواهد شد.

 

دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری تونس برای رقابت دو نامزد به نام‌های «قیس سعید» و «نبیل القروی» روز یکشنبه برگزار شد. این دومین انتخابات ریاست‌جمهوری از زمان سرنگونی رژیم «بن علی» در سال ۲۰۱۱ محسوب می‌شود.

 

سعید که خود حقوقدان بازنشسته است، بر استقلال دستگاه قضایی و عدم دخالت احزاب در آن و ضرورت اجرای قانون برای همه تأکید کرد. در زمینه سیاست خارجی نیز سعید بر محوریت قضیه فلسطین تأکید کرد و گفت که عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی «خیانتی بزرگ» است.

 

القروی نیز پیشنهاد کرد که بندی در قانون اساسی در خصوص جرم بودن عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی، درج شود. القروی که حزب وی «قلب تونس» در انتخابات پارلمانی اخیر پیروز شد و پس از حزب النهضه در مرتبه دوم قرار گرفته است، پیش از این گفته بود که حزب وی با النهضه برای تشکیل دولت ائتلاف تشکیل نخواهد داد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر