مقتدی صدر: از هیچ حزب یا نامزدی در انتخابات حمایت نمی‌کنیم ادعای تکراری ترامپ درباره نابودی قابلیت‌های هسته‌ای ایران ایران اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد  ماکرون از تشکیل کمیته مشترک با تشکیلات خودگردان در مورد تاسیس کشور فلسطین خبر داد وزیر امور استراتژیک اسرائیل استعفا داد شیخ نعیم قاسم: آمریکا و اسرائیل می‌خواهند ارتش را برای رویارویی با مقاومت و نه برای رویارویی با دشمن اسرائیلی مسلح کنند / مقاومت سر تسلیم فرود نخواهد آورد پایان فرآیند رای‌گیری در انتخابات پارلمانی عراق ناو هواپیمابر آمریکا وارد کارائیب شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان کشف ۷۴ جسد در سد کرج واکنش سفارت ایران در لبنان به اظهارات ضدایرانی مقامات آمریکایی سقوط بالگرد نظامی ترکیه در مرز گرجستان- آذربایجان + ویدئو  مقتدی صدر خطاب به هوادارانش: روز انتخابات در خانه بمانید و منتظر دستور باشید! انفجار مرگبار در دهلی با ده‌ها کشته؛ نگرانی امنیتی در شهر‌های مختلف هند + فیلم تحقیر جولانی در کاخ سفید با طعم در پشتی! + فیلم ترامپ بی‌بی‌سی را به شکایت یک میلیارد دلاری تهدید کرد

«قیس سعید» پیروز انتخابات ریاست جمهوری تونس شد

نتایج اولیه دور دوم انتخابات تونس حکایت از پیروزی قاطع «قیس سعید» نامزد مستقل انتخابات ریاست جمهوری این کشور دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 13
کد خبر: ۲۴۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتایج اولیه و غیررسمی دور دوم انتخابات ریاست جمهوری تونس که از سوی مراکز نظرسنجی‌ صورت گرفته، حکایت از پیروزی قاطع «قیس سعید» دارد.

 

برآورد آژانس افکارسنجی «سیگما کانسای» نشان می‌دهد که قیس سعید نامزد مستقل انتخابات دور دوم انتخابات ریاست جمهوری تونس موفق شد 72.28 درصد از آراء را به دست آورد.

 

به گزارش شبکه خبری تی‌آر‌تی، نتایج غیر رسمی انتخابات دور دوم ریاست‌جمهوری تونس نشان می‌دهد که «نبیل القروی» حدود 27 درصد از آراء را از آن خود کرده است.

 

این در حالی است که تلویزیون دولتی تونس گزارش داد که قیس سعید با کسب 75 درصد آراء پیروز انتخابات ریاست جمهوری این کشور شده است.

 

کمیته عالی انتخابات تونس گفت که نتیجه رسمی دور دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور، فردا دوشنبه اعلام خواهد شد.

 

دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری تونس برای رقابت دو نامزد به نام‌های «قیس سعید» و «نبیل القروی» روز یکشنبه برگزار شد. این دومین انتخابات ریاست‌جمهوری از زمان سرنگونی رژیم «بن علی» در سال ۲۰۱۱ محسوب می‌شود.

 

سعید که خود حقوقدان بازنشسته است، بر استقلال دستگاه قضایی و عدم دخالت احزاب در آن و ضرورت اجرای قانون برای همه تأکید کرد. در زمینه سیاست خارجی نیز سعید بر محوریت قضیه فلسطین تأکید کرد و گفت که عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی «خیانتی بزرگ» است.

 

القروی نیز پیشنهاد کرد که بندی در قانون اساسی در خصوص جرم بودن عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی، درج شود. القروی که حزب وی «قلب تونس» در انتخابات پارلمانی اخیر پیروز شد و پس از حزب النهضه در مرتبه دوم قرار گرفته است، پیش از این گفته بود که حزب وی با النهضه برای تشکیل دولت ائتلاف تشکیل نخواهد داد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار