رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند وزیر انرژی آمریکا: راه طولانی تا رسیدن به توافق با ایران باقی مانده است وقوع آتش سوزی در خانه فرماندار ایالت پنسیلوانیا ایران حمله اسرائیل به بیمارستان المعمدانی را محکوم کرد دیدار فرماندهان نیروی هوایی آمریکا و رژیم اسرائیل  کاخ سفید نتیجه معاینه پزشکی ترامپ را اعلام کرد عملیات مرگبار گردان‌های قسام علیه نیرو‌های اسراییل در شرق شهر رفح دیدار الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی وزیر دفاع آمریکا گفت‌و‌گو‌ها با ایران را سازنده توصیف کرد سرنگونی پهپاد و حمله راکتی به مقر فرماندهی ارتش اسرائیل  بقائی: در مورد مکان مذاکرات آتی در حال بحث هستیم بیانیه سفارت ایران درباره کشته‌شدن ۸ تبعه پاکستانی در سیستان و بلوچستان دختر وزیر کابینه نتانیاهو والدینش را به تعرض جنسی متهم کرد ویتکاف: گفت‌وگوی بسیار مثبت و سازنده با ایران داشتیم

«راشد الغنوشی» به ریاست پارلمان تونس برگزیده شد

اعضای پارلمان جدید تونس روز چهارشنبه در رأی گیری خود رهبر ۷۸ ساله جنبش «النهضه» را به ریاست این پارلمان برگزیدند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 14
کد خبر: ۲۷۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ پارلمان جدید تونس روز چهارشنبه اعلام کرد که «راشد الغنوشی» رهبر جنبش اسلام گرای «النهضه» را به ریاست این پارلمان برگزیده است.

 

گفتنی است که جنبش النهضه در انتخابات ماه گذشته توانست تنها ۵۲ کرسی از مجموع ۲۱۷ کرسی این پارلمان را بدست آورد.

 

انتخابات رئیس پارلمان تونس در روز چهارشنبه آزمونی بزرگ برای جنبش النهضه بود؛ جنبشی که فعالیتش قبل از اعتراضات مردمی سال ۲۰۱۱ ممنوع شد اما در تشکیل شماری از دولتهای ائتلافی تونس پس از بهار عربی نقشی برجسته ایفا کرد.

 

لازم به ذکر است که الغنوشی ۷۸ ساله توانست با کسب آرای ۱۲۳ نماینده از مجموع ۲۱۷ نماینده ای که در این رأی گیری شرکت کردند، بر مسند ریاست تکیه زند.

 

«غازی الشواشی»، »مروان فلفال» و «عبیر موسی» دیگر نامزدهای تصدی ریاست پارلمان تونس بودند که هر کدام به ترتیب حائز ۴۵، ۱۸ و ۲۱ رأی شدند. ده نفر از اعضای پارلمان تونس هم رای سفید به صندوق انداختند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر