روسیه: انتخابات پارلمانی فرانسه شباهتی به دموکراسی ندارد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

روسیه: انتخابات پارلمانی فرانسه شباهتی به دموکراسی ندارد

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه امروز (یکشنبه) اظهار داشت که روند انتخابات پارلمانی زودهنگام در فرانسه شباهتی به دموکراسی ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۱۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 07
کد خبر: ۲۴۸۶۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرگئی لاوروف به پاول زاروبین خبرنگار روسی گفت: دور اول انتخابات پارلمانی [در فرانسه]برگزار شد. این انتخابات ۲ مرحله دارد و دور دوم به احتمال زیاد با هدف دستکاری خواسته کسانی که در مرحله اول رای دادند، طراحی شده است.

وزیر امور خارجه روسیه افزود: وقتی برخی نامزد‌ها پس از وادار شدن [به شرکت در انتخابات]توسط کسی که به قولی به دنبال پیروزی بر محافظه‌کاران و پوپولیست‌ها است از انتخابات کناره‌گیری می‌کنند، این [انتخابات دیگر]شباهت چندانی به دموکراسی ندارد.

این دیپلمات ارشد روس ادامه داد: اگر انتخابات در فرانسه، تنها یک مرحله‌ای برگزار می‌شد، این کشور با تغییراتی جدی روبه‌رو می‌شد.

پس از پیروزی چشمگیر راست افراطی فرانسه در انتخابات پارلمان اروپا، امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری این کشور تصمیم به انحلال پارلمان ملی گرفت؛ اقدامی که از سوی بسیاری از تحلیلگران، بزرگ‌ترین قمار دوران حرفه‌ای سیاسی وی تلقی شد. مکرون در پی این تصمیم اعلام کرد که این امر به فرانسوی‌ها امکان می‌دهد که افراطی‌ها را کنار زده و پارلمان را بار دیگر تنظیم کنند.

از سوی دیگر، بعد از پیروزی حزب راست‌گرای افراطی مارین لوپن در دور نخست انتخابات پارلمانی فرانسه ۳۰ ژوئن (۱۰ تیر) وی اطمینان داشت که حزب «اجتماع ملی» می‌تواند اکثریت مطلق را در پارلمان فرانسه کسب کند و جوردن باردلا رهبر حزبی جوان خود را به نخست وزیری برساند. / اسپوتنیک

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار