دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

روسیه: انتخابات پارلمانی فرانسه شباهتی به دموکراسی ندارد

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه امروز (یکشنبه) اظهار داشت که روند انتخابات پارلمانی زودهنگام در فرانسه شباهتی به دموکراسی ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۱۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 07
کد خبر: ۲۴۸۶۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرگئی لاوروف به پاول زاروبین خبرنگار روسی گفت: دور اول انتخابات پارلمانی [در فرانسه]برگزار شد. این انتخابات ۲ مرحله دارد و دور دوم به احتمال زیاد با هدف دستکاری خواسته کسانی که در مرحله اول رای دادند، طراحی شده است.

وزیر امور خارجه روسیه افزود: وقتی برخی نامزد‌ها پس از وادار شدن [به شرکت در انتخابات]توسط کسی که به قولی به دنبال پیروزی بر محافظه‌کاران و پوپولیست‌ها است از انتخابات کناره‌گیری می‌کنند، این [انتخابات دیگر]شباهت چندانی به دموکراسی ندارد.

این دیپلمات ارشد روس ادامه داد: اگر انتخابات در فرانسه، تنها یک مرحله‌ای برگزار می‌شد، این کشور با تغییراتی جدی روبه‌رو می‌شد.

پس از پیروزی چشمگیر راست افراطی فرانسه در انتخابات پارلمان اروپا، امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری این کشور تصمیم به انحلال پارلمان ملی گرفت؛ اقدامی که از سوی بسیاری از تحلیلگران، بزرگ‌ترین قمار دوران حرفه‌ای سیاسی وی تلقی شد. مکرون در پی این تصمیم اعلام کرد که این امر به فرانسوی‌ها امکان می‌دهد که افراطی‌ها را کنار زده و پارلمان را بار دیگر تنظیم کنند.

از سوی دیگر، بعد از پیروزی حزب راست‌گرای افراطی مارین لوپن در دور نخست انتخابات پارلمانی فرانسه ۳۰ ژوئن (۱۰ تیر) وی اطمینان داشت که حزب «اجتماع ملی» می‌تواند اکثریت مطلق را در پارلمان فرانسه کسب کند و جوردن باردلا رهبر حزبی جوان خود را به نخست وزیری برساند. / اسپوتنیک

مطالب مرتبط
ارسال نظر