حواشی خرید بازیکن خارجی مسن برای استقلال-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

حواشی خرید بازیکن خارجی مسن برای استقلال

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال گفت: خرید بازیکن خارجی آن هم از نوع مسن، حل کننده مشکلات استقلال نیست و تنها برای التیام افکار عمومی مناسب است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 14
کد خبر: ۲۴۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  سید کاظم اولیایی با اشاره به شرایط تیم فوتبال استقلال گفت: به هرحال و با هر زحمتی بود استقلال مجوز حرفه‌ای را گرفت و مشکلی برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا ندارد.

 

 وی با اشاره به شرایط کنونی این تیم بیان داشت: بعضی وقت‌ها اتفاقاتی در حریم این تیم می‌افتد که انتظارات را به صورت کاذب بالا می‌برد و این بالا رفتن انتظار باعث می‌شود تا فشار افکار عومی بر باشگاه زیاد شود. یکی از پیامدهای این فشار افکار عمومی، سوق پیدا کردن مدیران به خرید بازیکنان خارجی است.

 

مدیرعامل پیشین استقلال گفت: متاسفانه در فوتبال ایران و به خصوص در تیم‌های پر هوادار مُد شده مدیران به منظور التیام افکار عمومی دست به خرید بازیکنان خارجی، آن هم از نوع بازیکن مُسن می‌زنند. صرف هزینه‌های گزاف برای استخدام بازیکنان خارجی سن و سال دار، نسخه‌ای است که سالها در فوتبال ایران پیچیده می‌شود و نتیجه آن هم همیشه مشخص است.

 

اولیایی تاکید کرد: شاید این خریدها به صورت مقطعی باعث آرام کردن افکار عمومی و کم شدن فشارها شود، اما تبعات منفی و بلند مدت این خریدها بعضا بیشتر از پیامدهای مثبت و کوتاه مدت آن است.

 

عضو هیات موسس اتحادیه مدیران فوتبال ایران بیان داشت: غفلت مدیران از سازندگی در تیم‌های پایه در همه سالهای گذشته مثل یک بیماری لاعلاج به جان فوتبال ما افتاده است و باعث شده تولید ستاره در این فوتبال تقریبا متوقف شود. کشور ما معدن استعدادهای ناب فوتبالی است که باشگاه‌ها باید برای شکوفا کردن آن سرمایه گذاری کنند. اما متاسفانه مدیران آنقدر که برای بقای خودشان برنامه ریزی دارند، برای شکوفا شدن استعدادها برنامه‌ای ندارند.

منبع: مهر

ارسال نظر