بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند

ابلاغ شیوه‌نامه جدید برای ساماندهی کودکان کار به اداره اتباع

کارشناس اداره اتباع با بیان اینکه کودکان کار مشکل بزرگی هستند، اظهار داشت: اداره اتباع با انگشت‌نگاری کودکان کار قدم بزرگی برداشته است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۲۴۸۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، اشرف محسنی، کارشناس اداره اتباع درخصوص طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی مطرح کرد: پیش از اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی شرایط بسیار بدی وجود داشت. درست است که این طرح نواقصی دارد اما با این حال اجرا شدن آن بهتر از این است که اجرا نشود و به نظر بنده شهرداری تهران در این طرح بسیار خوب عمل کرده است.

 

محسنی با اشاره به اینکه پیش از شروع طرح قوانینی که مطرح بودند قوانین بازدارنده نبودند، بیان کرد: پس از شروع طرح با همکاری دادستانی احکام و ابلاغیه‌هایی صادر شد که به رفع مشکل قوانین قدیمی کمک کرد و ما توانستیم با اتباع به طور جد برخورد کنیم. اتباع نیز از غیرقانونی عمل کردن ترسیدند.

 

وی ادامه داد: در گذشته اتباع از آزادی عمل بسیاری برخوردار بودند. گرچه قوانین هنوز جای به روز شدن دارند اما دارد به سمت جلو پیش می‌رود.

 

کارشناس اداره اتباع در ادامه با تاکید بر اینکه شهرداری تهران معتادان متجاهر اتباع را پس از جمع‌آوری به مراکز غربالگری انتقال می‌دهد، گفت: پلیس پس از گذشت ۲ هفته معتادان متجاهر اتباع را به اداره اتباع تحویل می‌دهد و اداره اتباع نیز اقدامات لازم جهت ترد آنها را انجام می‌دهد.

 

وی با اشاره به اینکه کودکان کار مشکل بزرگی هستند، اظهار داشت: اداره اتباع با انگشت‌نگاری کودکان کار قدم بزرگی برداشته است. علاوه بر این شیوه‌نامه جدیدی برای ساماندهی کودکان کار به اداره اتباع ابلاغ شده است.

 

محسنی با تاکید بر اینکه ما از کودکان کار حمایت نمی‌کنیم، خاطرنشان کرد: اگر حمایت از کودکان کار صورت گیرد جمعیت بسیاری از کودکان کار در سطح شهر پراکنده می‌شوند تا ثبت شوند و از آن‌ها حمایت صورت گیرد. قطعا باید قوانین بازدارنده باشد تا خانواده‌ها نگذارند کودکانشان کودک کار شوند و ترس از باطل شدن مدرک آنها داشته باشند.

 

به گزارش شهر، وی در پایان تاکید کرد: برای کودکان کار اتباعی که مجاز هستند، اثرانگشت و شناسنامه تعریف خواهد شد. در گذشته این امر صورت نمی‌گرفت، اما در حال حاضر حتی برای کسانی که غیر مجاز هستند نیز ثبت اثرانگشت صورت می‌گیرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار