سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

چرا دولت گزارش کاری از اقدامات ضد پولشویی ارائه نمی دهد؟

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس تصریح کرد: چرا دولت گزارش کاری از اقدامات ضد پولشویی به مجلس و مردم ارائه نمی‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 14
کد خبر: ۲۴۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با انتقاد از دولت مبنی بر اینکه حتی یک بار هم گزارشی از اقدامات خود علیه پولشویی به پارلمان ارائه نکرده است،‌گفت:‌متاسفانه دولت فقط در حال سرگردان کردن مجلس است.

 

 حجت‌الاسلام حسن نوروزی سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه 22 مهر) و در حین رسیدگی به لایحه یک فوریتی الحاق یک تبصره به ماده 6 قانون مبارزه با پولشویی گفت: متاسفانه دولت در مورد اقدامات ضد پولشویی در کشور فقط در حال سرگردان کردن مجلس است.

 

وی خطاب به معاون پارلمانی رئیس‌جمهور که در صحن پارلمان حضور داشت، افزود: آقای امیری شما به وزارت اقتصاد اعلام کنید به مجلس گزارش دهد از خرداد 97 تا کنون چه اقداماتی در مسیر مبارزه با پولشویی در کشور انجام شده است.

 

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس تصریح کرد: چرا دلت گزارش کاری از اقدامات ضد پولشویی به مجلس و مردم ارائه نمی‌دهد.

 

نوروزی گفت:‌ در مرکز مبارزه با پولشویی و شورای مبارزه با پولشویی چه اقداماتی انجام می‌شود ولی چرا کارتان فقط تشکیل جلسات است ولی هیچ نظارتی در این زمینه انجام نمی‌شود.

 

وی افزود:‌دولت حتی یک بار هم گزارشی از اقدامات خود علیه پولشویی به مجلس ارائه نکرده است.

 

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: دولت باید طبق قانون به مجلس بگوید هرجایی که ارقام بالای یک میلیارد تومان جابجا شده است آیا توسط مرکز مبارزه با پولشویی وزارت اقتصاد رصد و بررسی شده و یا با تخلفات صورت گرفته مقابله‌ای انجام شده است؟

منبع: فارس

ارسال نظر