تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

موافقت نمایندگان با الحاق یک تبصره به قانون مبارزه با پولشویی

موافقت نمایندگان با الحاق یک تبصره به قانون مبارزه با پولشویی نمایندگان در جلسه علنی امروز- دوشنبه- مجلس شورای اسلامی با اصل لایحه دولت مبنی بر الحاق یک تبصره به ماده ۶ قانون مبارزه با پولشویی موافقت کردند. نمایندگان همچنین جزئیات این لایحه را برای بررسی بیشتر به کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی ارجاع دادند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 14
کد خبر: ۲۴۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ نمایندگان با الحاق یک تبصره به ماده ۶ قانون مبارزه با پولشویی موافقت کرده و جزئیات‌آن را برای بررسی بیشتر به کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس ارجاع دادند.

 

نمایندگان در جلسه علنی امروز- دوشنبه- مجلس شورای اسلامی با اصل لایحه دولت مبنی بر الحاق یک تبصره به ماده ۶ قانون مبارزه با پولشویی موافقت کردند. نمایندگان همچنین جزئیات این لایحه را برای بررسی بیشتر به کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی ارجاع دادند.

 

بنابر ماده واحده این لایحه؛ نهادها و دستگاه‌های اجرایی (موضوع مواد (۵) و (۶)) مانند بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، سازمان بورس و اوراق بهادار، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت کشور، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، سازمان حسابرسی، جامعه حسابداران رسمی، کانون وکلای دادگستری، سازمان نظام پزشکی، سازمان نظام مهندسی، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و مرکز امور مشاوران حقوقی، وکلا و کارشناسان قوه قضاییه که مطابق قوانین و مقررات بر عملکرد اشخاص مشمول نظارت می‌کنند، مکلفند علاوه بر انجام تکالیف اجرایی مقرر در این قانون، قانون تأمین مالی تروریسم و مقررات مربوط به آن، تکلیف نظارتی خود را نسبت به عملکرد این اشخاص در چهارچوب قوانین و مقررات مذکور به نحو مؤثر معمول دارند.

 

بر این اساس نهادها و دستگاه‌های یادشده موظف هستند در صورت شناسایی تخلف یا جرم، حسب مورد نسبت به برخورد یا اعلام آن به مراجع قضایی و غیرقضایی صالح اقدام نمایند.

 

این لایحه در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی رد شده بود.

حسن نوروزی سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی در مخالفت با این الحاقیه گفت: دولت در این لایحه عنوان نظارت موثر را به کار برده و گفته که نهادها نظارت موثر به عمل آورند، معنای این عبارت چیست؛ نظارت موثر یک ابهام است؛ علاوه بر این نهادهایی موظف به گزارش شده اند، این در شرایطی است که آیین قانون مبارزه با پولشویی ۴۹ ماده دارد و در مواد آیین نامه این قانون این موارد ذکر شده است. دولت حتی یک بار آیین نامه این قانون را مطالعه نکرده است.

 

وی خطاب به مسعود پزشکیان که ریاست جلسه علنی را بر عهده داشت، گفت: به وزارت اقتصاد بگویید از تاریخ خرداد ماه سال ۹۷ که این قانون به تصویب رسیده است، چند مورد تخلف پولشویی را شناسایی کرده است، چرا مجلس را اذیت می‌کنید، چرا ما را به جان یکدیگر می‌اندازید.

 

این لایحه به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی در جلسه ۳۰ دی ماه ۱۳۹۷ هیئت وزیران با قید دو فوریت به تصویب رسیده و برای طی تشریفات قانونی به به مجلس شورای اسلامی ارسال شده بود.

منبع: ایرنا

ارسال نظر