برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم

موافقت نمایندگان با الحاق یک تبصره به قانون مبارزه با پولشویی

نمایندگان در جلسه علنی امروز- دوشنبه- مجلس شورای اسلامی با اصل لایحه دولت مبنی بر الحاق یک تبصره به ماده ۶ قانون مبارزه با پولشویی موافقت کردند. نمایندگان همچنین جزئیات این لایحه را برای بررسی بیشتر به کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی ارجاع دادند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 14
کد خبر: ۲۴۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ نمایندگان با الحاق یک تبصره به ماده ۶ قانون مبارزه با پولشویی موافقت کرده و جزئیات‌آن را برای بررسی بیشتر به کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس ارجاع دادند.

 

نمایندگان در جلسه علنی امروز- دوشنبه- مجلس شورای اسلامی با اصل لایحه دولت مبنی بر الحاق یک تبصره به ماده ۶ قانون مبارزه با پولشویی موافقت کردند. نمایندگان همچنین جزئیات این لایحه را برای بررسی بیشتر به کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی ارجاع دادند.

 

بنابر ماده واحده این لایحه؛ نهادها و دستگاه‌های اجرایی (موضوع مواد (۵) و (۶)) مانند بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، سازمان بورس و اوراق بهادار، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت کشور، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، سازمان حسابرسی، جامعه حسابداران رسمی، کانون وکلای دادگستری، سازمان نظام پزشکی، سازمان نظام مهندسی، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و مرکز امور مشاوران حقوقی، وکلا و کارشناسان قوه قضاییه که مطابق قوانین و مقررات بر عملکرد اشخاص مشمول نظارت می‌کنند، مکلفند علاوه بر انجام تکالیف اجرایی مقرر در این قانون، قانون تأمین مالی تروریسم و مقررات مربوط به آن، تکلیف نظارتی خود را نسبت به عملکرد این اشخاص در چهارچوب قوانین و مقررات مذکور به نحو مؤثر معمول دارند.

 

بر این اساس نهادها و دستگاه‌های یادشده موظف هستند در صورت شناسایی تخلف یا جرم، حسب مورد نسبت به برخورد یا اعلام آن به مراجع قضایی و غیرقضایی صالح اقدام نمایند.

 

این لایحه در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی رد شده بود.

حسن نوروزی سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی در مخالفت با این الحاقیه گفت: دولت در این لایحه عنوان نظارت موثر را به کار برده و گفته که نهادها نظارت موثر به عمل آورند، معنای این عبارت چیست؛ نظارت موثر یک ابهام است؛ علاوه بر این نهادهایی موظف به گزارش شده اند، این در شرایطی است که آیین قانون مبارزه با پولشویی ۴۹ ماده دارد و در مواد آیین نامه این قانون این موارد ذکر شده است. دولت حتی یک بار آیین نامه این قانون را مطالعه نکرده است.

 

وی خطاب به مسعود پزشکیان که ریاست جلسه علنی را بر عهده داشت، گفت: به وزارت اقتصاد بگویید از تاریخ خرداد ماه سال ۹۷ که این قانون به تصویب رسیده است، چند مورد تخلف پولشویی را شناسایی کرده است، چرا مجلس را اذیت می‌کنید، چرا ما را به جان یکدیگر می‌اندازید.

 

این لایحه به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی در جلسه ۳۰ دی ماه ۱۳۹۷ هیئت وزیران با قید دو فوریت به تصویب رسیده و برای طی تشریفات قانونی به به مجلس شورای اسلامی ارسال شده بود.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار