۸۶ درصد ظرفیت مخزن سد کرج خالی است میانگین نرخ اجاره بها در تهران قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار آمریکا در بازار مبادله امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر + جدول قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱۷ مهر کاهش قیمت جهانی طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر واردات و عرضه گوشت تازه با ارز مبادله‌ای شروع شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / دلار به ۱۱۴ هزار تومان باز می‌گردد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ / رکورد تاریخی قیمت طلا و سکه در ایران بانک مرکزی حمایت از تجار خسارت‌دیده در بندر شهید رجایی را اعلام کرد نتایج قرعه‌کشی ایران‌خودرو به زودی اعلام می‌شود/ منتخبان پیامک دریافت می‌کنند بازنشستگی مادران شاغل/ همه آنچه باید درباره شرایط و جدول جدید بدانید بانک مرکزی: پیش فروش سکه ادامه دارد/ پاسخ به تقاضای مردم و بازار

خاندوزی: ۹۸ درصد مستغلات دولتی به سه دستگاه تعلق دارد

وزیر اقتصاد گفت: ٩٨.٣ درصد از مستغلات ملی ثبت شده در سامانه سادانوین به سه دستگاه سازمان مراتع و آبخیزداری، سازمان منابع طبیعی و سازمان ملی زمین و مسکن تعلق دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۲۴۸۸۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی در مراسم رونمایی از سامانه اموال دستگاه‌های اجرایی (سادانوین) اظهارداشت: اگرچه مجموعه خوبی از داده ها در نظام شناسایی و ثبت دارایی در 8 سال گذشته جمع آوری شده است اما انبوهی از اطلاعات در مورد دارایی های دولت وجود داشت که راستی آزمایی نشده بودند و ما نمی‌دانستیم که صحت این اطلاعات چقدر است.اما امروز این موضوع مهم محقق شده، امکان راستی آزمایی‌ها وجود دارد. 

وی افزود: در این سامانه نه تنها شاهد رشد کمی هستیم بلکه درباره دقت داده‌ها به دقت 100 درصدی رسیده‌ایم و امکان کنترل سامانه‌های دیگر هم وجود دارد. همچنین استخر اطلاعات به جهت مسئولیت پذیری به این گونه عمل می‌کرد که این اطلاعات از طریق یک اپراتور در دستگاه‌ها ارایه می‌شد اما امروز این رویه تغییر کرده و مسئولان در سطح عالی از دارایی و اموال مطلع هستند و همچین موضوع دیگر این بود که این استخر اطلاعات اجازه نمی‌داد که اطلاعات غلط کشف و پیشگیری شود اما الان امکان جلوگیری از اطلاعات متعارض فراهم است و به صورت سیستمی امکان درج داده غلط وجود ندارد. 

خاندوزی گفت: از موضوعات دیگر در این سامانه امکان استفاده از سوت زنی‌ها و گزارش مردمی است بطوریکه 750 فقره از اموال و دارایی دولت از طریق اطلاعات مردمی ثبت شده و البته برای ترغیب انگیزه‌ها پاداشی برای آنهایی که گزارش درست اطلاع می‌دهند درنظر گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه امروز اطلاعات بیش از ١.١ میلیون اطلاعات املاک دولتی با جزییات در سامانه سادانوین ثبت شده است، گفت: ٩٨.٣ درصد از مستغلات ملی ثبت شده به سه دستگاه سازمان مراتع و آبخیزداری، سازمان منابع طبیعی و سازمان ملی زمین و مسکن تعلق دارد و کمتر از دو درصد باقی مانده مربوط به سازی وزارتخانه‌ها و شرکت‌های دولتی است.

وزیر اقتصاد در پایان این مراسم در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در روزهای پایانی دولت سیزدهم چه گزارشی دقیقی از وضعیت خزانه در اختیار دارید، تاکید کرد: در روز تنفیذ حکم رییس جمهوری گزارش کاملی و شفافی را از وضعیت وزارت اقتصاد در بخش های مختلف اعلام خواهیم کرد./تسنبم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار