لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر در مورد گفت‌و‌گو‌های تهران و واشنگتن در عمان ترامپ باز هم ایران را تهدید کرد اسلامی: واحد‌های دوم و سوم نیروگاه بوشهر، پایان برنامه هفتم به بهره‌برداری می‌رسد/ گروسی انتهای فروردین به ایران می‌آید ماکرون: احتمالاً کشور فلسطین را به رسمیت بشناسیم تعرفه‌های ترامپ متوقف شد پکن ادعای حضور اتباع چینی در جنگ روسیه-اوکراین را تکذیب کرد آغاز ماراتن انتخابات در عراق؛ ۸ ماه فرصت برای رقابت رئیس ستاد ارتش اسرائیل: سربازان بسیاری را در غزه از دست داده‌ایم مصر: مخالف کوچاندن فلسطینی‌ها چه به صورت داوطلبانه یا اجباری هستیم سی‌ان‌ان: نتانیاهو با دستان خالی به خانه بازگشت تحریم‌های آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکره! شمار شهدای حمله آمریکا به الحدیده به ۱۰ نفر رسید علی‌اف: می‌خواهیم با ایران روابط خوبی داشته باشیم حمله پهپادی یمن به تل‌آویو و ناو آمریکا

بایدن: تنها من می‌توانم «ترامپ» را شکست دهم

نامزد اصلی دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور بار دیگر مدعی شد که از رقابت‌‎های انتخاباتی کنار نمی‌کشد، چرا که او تنها کسی است که می‌تواند رقیب جمهوری‌خواه خود را شکست دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۱۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 09
کد خبر: ۲۴۸۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به پرسش مجری شبکه «ام‌اس‌ان‌بی‌سی» که آیا او تا آخر در انتخابات ریاست‌جمهوری باقی خواهد ماند یا کس دیگری جایگزینش می‌شود، با عصبانیت پاسخ داد که «هیچ جا نمی‌روم و بهترین کسی هستم که می‌توانم دونالد ترامپ را شکست دهم.»

 

پس از مناظره انتخاباتی اخیر بین جو بایدن، نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواهان، بسیاری از اعضای ارشد حزب دموکرات نسبت به عملکرد ضعیفش در این مناظره ابراز نگرانی کردند و از او خواستند که از رقابت‌های انتخاباتی کنار بکشد و فرد دیگری با دونالد ترامپ رقابت کند.

 

شبکه سی‌ان‌ان دیروز دوشنبه اعلام کرد که چهار نماینده دموکرات دیگر از جو بایدن خواستند از رقابت انتخابات ریاست جمهوری این کشور کناره گیری کند.

 

این نمایندگان دموکرات از نیویورک و کالیفرنیا این موضوع را با «حکیم جفریز» رهبر اقلیت دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا در میان گذاشتند. چند نماینده دیگر دموکرات هم نسبت به وضعیت بایدن در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری ابراز نگرانی کردند. نمایندگان دموکرات سنا دیروز درباره ادامه حضور بایدن در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نشست برگزار کردند.

 

بایدن چند روز پیش اعلام کرده بود مصمم به ماندن در عرصه انتخابات است. عملکرد ضعیف رئیس جمهور آمریکا در اولین مناظره انتخاباتی با دونالد ترامپ، تردید دموکرات‌ها را درباره توانایی او برای پیروزی در این رقابت بیشتر کرده. انتخابات ریاست جمهوری آمریکا آبان ماه برگزار می‌شود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار