رئیس‌جمهور وارد پاکستان شد سی‌ان‌ان: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد رئیس شورای امنیت سازمان ملل: هنوز نشانه‌ای از فعال کردن مکانیسم ماشه وجود ندارد پزشکیان: پاکستان اعلام کرد که هرگونه حمایت و پشتیبانی که دولت و ملت ایران لازم داشته باشد، انجام می‌دهند افشای پیام محرمانه اسرائیل به دمشق درباره سویداء دستیار وزیر خارجه: مناسبات ایران و پاکستان، متعاقب تحولات اخیر وارد مرحله تازه‌ای شده است حماس: ترامپ از تکرار دروغ‌های اسرائیل خسته نمی‌شود و ما هرگز از رد آنها خسته نخواهیم شد وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود رایزنی عراقچی و همتای تاجیکستانی دیدار عراقچی با امامعلی رحمان؛ عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان بازگشت ۱۲ صیاد آزاد شده در عربستان به ایران گزارش غریب آبادی از پیگیری‌های حقوقی بین‌المللی بعد از تجاوزات اخیر سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، گفت‌وگو می‌کنیم رسانه عبری مدعی شد: حماس «مدل حزب‌الله» را برای پساجنگ غزه پیشنهاد داد المیادین: واشنگتن مخالفت خود را با پیش‌نویس قانون نیرو‌های حشد الشعبی به نخست وزیر عراق اطلاع داد

بایدن: تنها من می‌توانم «ترامپ» را شکست دهم

نامزد اصلی دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور بار دیگر مدعی شد که از رقابت‌‎های انتخاباتی کنار نمی‌کشد، چرا که او تنها کسی است که می‌تواند رقیب جمهوری‌خواه خود را شکست دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۱۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 09
کد خبر: ۲۴۸۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به پرسش مجری شبکه «ام‌اس‌ان‌بی‌سی» که آیا او تا آخر در انتخابات ریاست‌جمهوری باقی خواهد ماند یا کس دیگری جایگزینش می‌شود، با عصبانیت پاسخ داد که «هیچ جا نمی‌روم و بهترین کسی هستم که می‌توانم دونالد ترامپ را شکست دهم.»

 

پس از مناظره انتخاباتی اخیر بین جو بایدن، نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواهان، بسیاری از اعضای ارشد حزب دموکرات نسبت به عملکرد ضعیفش در این مناظره ابراز نگرانی کردند و از او خواستند که از رقابت‌های انتخاباتی کنار بکشد و فرد دیگری با دونالد ترامپ رقابت کند.

 

شبکه سی‌ان‌ان دیروز دوشنبه اعلام کرد که چهار نماینده دموکرات دیگر از جو بایدن خواستند از رقابت انتخابات ریاست جمهوری این کشور کناره گیری کند.

 

این نمایندگان دموکرات از نیویورک و کالیفرنیا این موضوع را با «حکیم جفریز» رهبر اقلیت دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا در میان گذاشتند. چند نماینده دیگر دموکرات هم نسبت به وضعیت بایدن در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری ابراز نگرانی کردند. نمایندگان دموکرات سنا دیروز درباره ادامه حضور بایدن در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نشست برگزار کردند.

 

بایدن چند روز پیش اعلام کرده بود مصمم به ماندن در عرصه انتخابات است. عملکرد ضعیف رئیس جمهور آمریکا در اولین مناظره انتخاباتی با دونالد ترامپ، تردید دموکرات‌ها را درباره توانایی او برای پیروزی در این رقابت بیشتر کرده. انتخابات ریاست جمهوری آمریکا آبان ماه برگزار می‌شود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار