قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

آمادگی سپاه برای بازگشت زائرین حسینی

فرمانده کل سپاه پاسداران از آمادگی نیروهای تحت امرش برای خدمت رسانی به زائرین حسینی در مسیر بازگشت از کربلای معلی خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 14
کد خبر: ۲۴۹۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ همزمان و با افزایش حجم خروج زائرین اباعبدالله از مرزهای چهارگانه کشور، ستاد اربعین از بازگشت جمع وسیعی از هموطنانمان به کشور خبر داده است. در این میان شماری از افراد سودجو با سواستفاده از فضای ایجاد در پی کام جویی برآمده و هزینه حمل و نقل زائرین را به شکل غیر قانونی افزایش داده اند.

 

در این میان فرمانده کل سپاه اعلام آمادگی نموده تا امکانات نیروی تحت امرش را در اختیار زائرین حسینی قرار دهد. فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، پیش از ظهر امروز وارد مرز شلمچه شد و از روند خدمت رسانی و تردد زائران بازدید کرد.

 

سردار سرلشکر حسین سلامی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سال جاری با عنایت الهی و دعوت حسینی، حجم زائرانی که به عتبات عالیات مشرف شده‌اند، نسبت به سال گذشته افزایش قابل توجهی داشته و دست‌اندرکاران خدمت به زائران همت خود را چند برابر کرده‌اند تا بتوانند نیازها را پاسخ دهند.

 

وی با بیان اینکه چیزی که تاکنون ملاحظه شد حرکت آرام و منطقی زائران و خدماتی که در حال انجام است، افزود: امیدواریم که بتوانیم تا انتهای این مراسم خدمات لازم را ارائه دهیم.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: به فضل الهی امنیت برقرار است و مسائل حمل و نقل تا حدود بسیاری حل شده است.

 

سلامی با تأکید بر اینکه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آمادگی کامل برای بازگشت زائران داریم، یادآور شد: این عزم در سپاه وجود دارد تا با تعطیل کردن همه سرویس‌های رفت و آمد در همه شهرها، اتوبوس‌ها و امکانات حمل و نقل را به سوی مرزها گسیل کنیم.

 

وی با اشاره به این موضوع که مشکلاتی که در روزهای قبل وجود داشت به تدریج در حال حل شدن است و مشکل خاصی مشاهده نشده است، خاطرنشان کرد: تأکید ما بر امنیت بوده و سیستم های اطلاعاتی کاملا فعال هستند، دستگاه‌های امنیتی نیز هوشیار هستند تا این مراسم عظیم حسینی با نهایت آسایش و امنیت برای مردم برگزار شود.

ارسال نظر